[İstanbul - MT]

Günaydın Arkadaşlar Hayırlı günler
Ulu Önder MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ün Aramızdan Ayrılışının 71 ci yılı Allah Mekanını Cennet Eylesin. .
Bu Vatan Topraklarında Yaşayan Her Fert Sana ve Silah Arkadaşlarına Minnettardır ATAM :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
günaydın istanbul,herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim,

uğurum bir yaramazlık yoktur umarım,korkut sanada günaydın tekrardan

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
günaydın akileos,günaydın istanbul,herkese hayırlı işler kazasız keyifli sürüşler dilerim

dün erken çıkmak zorunda kaldım da netten . ikamet erenköy benim sizler neresindesiniz istanbul 'un ??
Mecidiyeköy- Gültepe diyelim Aramıza katılmak istersen mesela
Mt nin bu cumartesi bir organizasyonu var katılabilirsin:cat:
günaydın istanbul..
Günaydın canım benim:rendeer:
günaydın akileos,günaydın istanbul,herkese hayırlı işler kazasız keyifli sürüşler dilerim
Abi Günaydın.:rendeer:

Mecidiyeköy- Gültepe diyelim Aramıza katılmak istersen mesela
Mt nin bu cumartesi bir organizasyonu var katılabilirsin:cat:

Günaydın canım benim:rendeer:

Abi Günaydın.:rendeer:

Çok katılmak isterdim de bu hafta sonu şehir dışına çıkacağım. Davetiniz için çok teşekkür ederim inşallah buluşmalar devam eder ve bende aranıza katılma fırsatı bulurum . Size iyi eğlenceler ...

Çok katılmak isterdim de bu hafta sonu şehir dışına çıkacağım. Davetiniz için çok teşekkür ederim inşallah buluşmalar devam eder ve bende aranıza katılma fırsatı bulurum . Size iyi eğlenceler ...

Benim tel numaram profil bilgilerimde yazıyor istediğin zaman arayabilirsin konuşup buluşma olduğu zaman bilgi alış verişi yapabiliriz.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar