[İstanbul - MT]

Eee senin görevin ne peki
Bir masada oturtarak sıtaj yamdırmazlar her halde verin bende birşeyler yapayım de :)

İlk olarak çocuk kitapları vardı onları hediye paketi yaptım pek düzgün olmadı ama idare eder, sonra kuryeye verilecek evrakları girişe danışmaya bıraktım, sonra tasarım gazetelerini ayırdım radikal gazatesi, sonra dergileri kurye poşetlerinden çıkardım Pelin Hanıma yardım niteliğinde sonra öğlen yemeği ondan sonradır boşum hep hala bi iş vermediler :D

Korkut sen neler yapıyorsun iştemisin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:35 PM ----------

İlk olarak çocuk kitapları vardı onları hediye paketi yaptım pek düzgün olmadı ama idare eder, sonra kuryeye verilecek evrakları girişe danışmaya bıraktım, sonra tasarım gazetelerini ayırdım radikal gazatesi, sonra dergileri kurye poşetlerinden çıkardım Pelin Hanıma yardım niteliğinde sonra öğlen yemeği ondan sonradır boşum hep hala bi iş vermediler :D

Bayağı yorucu olmuş beee .:p
Bende sabahtan beri oturmaktan yoruldum telefon çalsada biri bişey yaptırsa diye bekliyorum :pale:

Sen işini doğru dürüst yapıyosan zaten o ticarethane sen yaşadığın müddetçe ayakta kalır...

Elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruzda
Çalıştığımız firmalar bir bir kapandı
Kimileride başka illere gitti ihracatta azalınca yeteri kapasitede çalışmıyor firmalar sıkıntı o yüzden

Firmalar istedikleri kadar yer değiştirsinler farketmez Uğur abi neden dersen Allah herkezin kısmetini verir bi yerden nasibin taşta olsa taşı sıkar suyuyla çorbanı kaynatırsın evelallah.

Yok abi ne çamaşırı bulaşığı Hayatta yapmam Sadece ev temizliği...:p:mrgreen:

Vay be bende evde kazan kaldırıcam zaten :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:58 PM ----------

Firmalar istedikleri kadar yer değiştirsinler farketmez Uğur abi neden dersen Allah herkezin kısmetini verir bi yerden nasibin taşta olsa taşı sıkar suyuyla çorbanı kaynatırsın evelallah.

Şükürler olsun tek tük birşeyler oluyor da zorluyor :)

Motor tutkunları, nasıl bir hafta geçiriyorsunuz yani piyasalar ne alemde para akışı sağlanıyor mu? :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar