[İstanbul - MT]

Abicim kadınlarda Piaggio var bunun nedeni ne acaba?Fiyat desen diğer scooterlara göre daha pahalı, estetik desen küçük bi makine, acaba neden?Varsa Piaggio kullanan bi bayan arkadaş forumda bizi aydınlatsın!

Abicim kadınlarda Piaggio var bunun nedeni ne acaba?Fiyat desen diğer scooterlara göre daha pahalı, estetik desen küçük bi makine, acaba neden?Varsa Piaggio kullanan bi bayan arkadaş forumda bizi aydınlatsın!

takma kardeş bu kadr kafana kim ne alırsa alsın boşver...

Trafikte sürekli rastlıyorum, pskolojik sorun oldu artık öğrenmem lazım bunun cevabını.Neden kadınlar bi hayabusa ya da gv650 kullanmıyoda 200cclik bi Piaggio?

ondan basiti ne var trafikte yakalayınca sorarsın...

gerçi biri demişti bana bayan kimliğini getirene piago beleş bi kampanya varmışşşbak korkutta almıştı zamanında x8 i demi korkut...:p

Benim soruyu çözdüm bi anlamda, sade ve küçük olduğu için seçiyolar, zaten %80ide beyaz rengini kullanıyor :)

Abi senin dikkatini trafikte olduğun sürece çekmiyorlar mıydı ben trafikteyken herkeze heryere bakarım mesela geçen gün bişey almam gerekti pc ile ilgili, nerden alsam diye düşünürken gültepeden geçerken arowana pc diye bi yer var hemen aklıma geldi işimi hallettim daha önce ordan alışveriş yapmamıştım ama gelip geçerken gözüme takıldı o yüzden şu anda işinize yaramayan bi yer yarın işinize yarayabilir dikkat her zaman yarar gösterir zararını görmezsiniz...

Birşey dersem inanırmısın evden motora biniyorum dükkanda indiğimde nerden nasıl geçtiğimi hatırlamıyorum garip ama gercek . Herhalde kafam başka şeylerle okadar meşgulki o an siliniyor

Dediğim gibi ber her an herşeye dikkat ediyorum zaten gözler radar gibi, 15-20 metreye kadar küçük yazıları okuyabiliyorum :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar