Hakikaten araba kullananlar hangi saat te istanbula vardı
Geceyarısını bulmuşlerdır sanırım:cyclopsan
Hakikaten araba kullananlar hangi saat te istanbula vardı
İstanbul daki mt üyeleri selamlar. yarın ankaradan istanbula motosiklet almaya geliyorum. motosiklet honda cbf 250 ama alacağım adam vakit sıkıntısı nedeniyle motoru servise götürmeye yanaşmıyor. ustanı al getir diyor bende istanbulun yabancısı olduğum için nerden usta getirilir bilmiyorum bu motordan anlayan veya o şekilde ustayı alıp oraya götürebileceğim bi servis varmı bana acil olarak yardımcı olurmusunuz. 555 314 2323 ali
İstanbul daki mt üyeleri selamlar. yarın ankaradan istanbula motosiklet almaya geliyorum. motosiklet honda cbf 250 ama alacağım adam vakit sıkıntısı nedeniyle motoru servise götürmeye yanaşmıyor. ustanı al getir diyor bende istanbulun yabancısı olduğum için nerden usta getirilir bilmiyorum bu motordan anlayan veya o şekilde ustayı alıp oraya götürebileceğim bi servis varmı bana acil olarak yardımcı olurmusunuz. 555 314 2323 ali
bana ankaradan müşteri gelecek ben motorumu satıcam ama vaktım yok bu önemsiz bir işmi ki vardır bişey vardır. yardımcı olmak isterdik keşke semt adı verseydın yönlendirme yapardık
İstanbul gene kaybolmuş.
Hala bir umut var abi bn buradayım hala
Hayırlı geceler![]()
Güzeeeeel Ben sabaha kadar buradayım.:cat:
Hayırlı işler Allah kolaylık versin abi:wiinkk::wiinkk:
Bende yatıcam birazdan görüşmek üzere![]()
Tamam Şahinim iyi geceler.:rendeer:
İstanbul Günaydınnn hayırlı işler bol kazançlar:rendeer:
Günaydın Gecelerin adamı Korkut :rendeer:
Bu gün sıçak olacak galiba