[İstanbul - MT]

Ya gezi yokmu geziiiiiiiii?

dün niye gelmedin bakim sen :bounce:
bekle yakında bir şile yapıcaz :wiinkk:

iyi akşamlar istanbul mt.:rendeer:

tünaydınlar efenimmm :p

herkeşe iyi akşamlar,kuyucadısı bende istiyem kağıt helva ama benimki mukaavvvaaa olsun üstüne kaymak gerekmez

mukavva kalın maliyeti yüksek abi ben sana kesegadından yapsam helvanı :queen: kaymakta bizden di ama sen istemiyosun saglık olsun :queen:

Günaydın

Zaten zor toplanıyor millet sende dağıtıyorsun be abla :queen:

siz toplayın dagıtması benden söz:p

merhaba arkadaşlar. hala istanbul'dayım (şansımı zorluyorum yani). eğitimler bitti (ayrıntıları ve fotoları yarın eski bir başlıkta tekrar yazıcam-ilgilenenlere), bu akşam da kadıköydeyim. bir ara birkaç motosikletin toplandığını gördüm iskelenin karşı tarafındaki alanda. sonra birlikte ayrıldılar. var mı kimseler bu civarda; ya da mekanınız? ben bir süre osmanağa cami yakınındaki nargile dünyasında olacağım.
bu da olmazsa artık ehliyeti aldıktan sonra bir daha gelicem (bu arada bu hafta sonu istanbul çok sakin ve güzel göründü bana bilmem ne dersiniz?)

En azından İstanbuldan uzak biraz kafa dağıtmış uzun zaman görmediğin dosları görmüşündür bu bile yeter

Dediğin gibi yorgunluk var ama değdi .Yarın deseler yine giderim.Keşke sende gelebilseydin.:rendeer:

Bu aydan sonra kısmetse
Şu an yeme içme ve istrahatime özen göstermeye çalışıyorum
bu ayın 25 indedeki inşallah son tahlil olur
her halde rahatlarım diye düşünüyorum :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Günaydın,herkese hayırlı işler dilerim,bundan sonra İstanbul Mt demiyeceğim,sadece Günaydın,korkut,ugurapay ve kuyucadısı diyeceğim :)

Seninlede bir türlü tanışma fırsatımız olmadı yani Uğur abi.:cat:

Hakikaten hep niyetlendim bende ve hep direkten döndü :p
İnşallah En kısa zamanda bir araya gelip görüşürüz :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:36 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:35 AM ----------

Günaydın,herkese hayırlı işler dilerim,bundan sonra İstanbul Mt demiyeceğim,sadece Günaydın,korkut,ugurapay ve kuyucadısı diyeceğim :)

:queen::queen::queen: buda güzel
Sanada hayırlı günler hayırlı işler bol kazanclar :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:44 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:36 AM ----------

Bu benzinin hali ne olacak ya 3,220 litre fiyatı cumartesi aldım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar