[İstanbul - MT]

selam bi buluşma yapalım arkadaşlar şöyle 40-50 motorluk hafta sonu millet motor görsün.ne dersiniz organize yapalım(yım) mı?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
anlaşırsa herkez neden olmasın :)

sorular, sorular

Merhaba,
Forumda da yeniyim. Motor meselesinde de... Şimdi biraz ters bir iş yaptım. Ve ehliyetim yokken, daha doğrusu kullanmayı dahi bilmiyorken 2. el 150 cc bir Keaway aldım.
Buraya kadar her şey güzel. Ama şu an bir dizi sorun var. Bunların en önceliklisi motoru öğrenmek için çalışabileceğim bir alan var mı? Avrupa Yakası'nda Arnavutköy Maslak Bebek vb. bölgelere yakın bir yerde olmalı.
İkincisi motor kullanmak için gerekli kılık kıyafeti ucuz ama kaliteli elde edebileceğim bir yer önerebilir misiniz?
bir diğeri özel dersle motor öğreten ve yine ucuz bir yer / kurum vs var mı?
son olarak bu motorun sanayiye gitmesi gerekiyor. Yine çalışmak için aradığım bölgelerde güvenilir ve elbette yazmaktan bıktım ama hesaplı bir sanayi mevcut mu?
Hızlı yanıt gelebilirse çok sevineceğim. Çünkü motorun kullanılmadan yatıyor olmasının ezikliği, motor sahibi olma mutluluğunun önüne geçmeye başladı.
şimdiden teşekkürler...
(Özellikle İstanbul bölümüne yazdım. Çünkü İstanbul'u bilen kullanıcıların daha rahat yanıtlayacağını düşündüm.)
sevgiler

Buralarda GKN diye bir eleman var.Onu bul pm at.Nerde ucuz usta var o bilir :p
Sanayi konusunda da çok iyidir ayrıca:p

güzel bir kahvaltıya ne dersiniz

evet arkadaşlar güzel bir kahvaltıya ne dersiniz 3 ağuztoz pazar günü çengelköy çınaraltında buluşalım hoş sohpet edelim baya oldu görüşmeyeli ne dersiniz istanbulda olupta gelmek istiyen arkadaşlar buyursun gelsin hep beraber güzel bir gün geçirelim :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
oLabilir :) Ta Çengele Nie :) Ortaköyde Buluşsak :) nası olur
hem bende aranıza yeni katıLdım sizLeri Tanımış oLurum :)

Arkadaşlar bende aranızda yeniyim ve 3 ağustos çengel derseniz ok uyar hem tanışmış oluruz :) tabii saat kaçta olacak onuda kararlaştırmak lazım

3 ağustos gelmiş bile :)
Forumun sonunu bulmak ne zormuş burada:)

Evet istanbul selamlar bende varım...

abilerim selam herkese merhaba yaşım 17 nickimdende belli olduğu gibi 92 doğumluyum seneye tam 17 yi doldurur doldurmaz motorsiklet ehliyeti almayı ve bir motor sahibi oolmayı düşünüyorum motorlara aşırı olmasada meraklıyım motorum olmasınıda cok istiyorum forumda herşeyi bulabiliceğimi düşünüyorum inş. 1 senemi burada geçiririm allah nasip ederse bir çok bilgi edinmek isterim motorlar hakkında herkese iyi aksamlar tekrar

Forumdan Uzaklaştırıldı
bende varım pendik/ iistanbul....!!!! istanbullu olmak ayrıcalıktır..!!;)

millet su an itibariyle istanbuldayım ,halletmem gereken iş yarına atılınca bende attım kendimi taksimde bi internet cafeye . Su an bunu okuyup taksim cevresinde olan biri varsa 0535 550 23 54'ten bana ulaşsın .

selam arkadaşlar bizde burdayız. kış gelmeden bir gezi olsa süperrr olcak cızbızlı diyecem ama mangalı nerde taşıyacaz :D Yeter ki gezi olsun yeter bize umarım bir planı olan arkadaşlar vardır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar