[İstanbul - MT]

arkadaşlar kurtuluş sonduraktayım şişli.bayramdan sonra biseyler yapacaz inşallh tophanede cay içmeye gideriz .iyi olmazmı :)tanışalım kankiler böyle olmuyor.mekan beyan etmekten başka bişey yapmıyoruz :DD

Arkadaşım bayramda yapsak bişeyler daha iyi olmazmı bea : )
Ben annemin elini öpüp kaçıcamda hemen evden =)

bayram için bi buluşma düşünüyoruz arkadaşlar bu konu ile ilğili bide topik açıcaz kısmet olursa :rendeer:
sanırım yalnız bırakmazsınız :wiinkk:

arkadaşlar nedense istanbul mt sadece ve malesef nerde olduklarını söylemek için kullanılan bi topik haline gelmiş lütfen yanlış anlaşılmasın :rendeer:

burak ve pıerzig siz istanbula geleceginiz zaman ana sayfada herhangi bir organizasyon yoksa da bana yada ist. mt den birine ulaşmanız yeterli özelden sizi tanımaktan bizde mutlu oluruz :rendeer:

Ben artık insanların samimiyetsizliginden sıkılmaya başladım.Sizin gibi istisnalar çıkar ama kaide hep aynı ... :cat:
Bunu istanbul için demiyorum ama diger illerde de gördüm,görüyorum bu ilgisizliği... Neyse mühüm değil zaten kaide için kaybedilecek olan "arkadaşlık" :wiinkk:

Ben artık insanların samimiyetsizliginden sıkılmaya başladım.Sizin gibi istisnalar çıkar ama kaide hep aynı ... :cat:
Bunu istanbul için demiyorum ama diger illerde de gördüm,görüyorum bu ilgisizliği... Neyse mühüm değil zaten kaide için kaybedilecek olan "arkadaşlık" :wiinkk:

İstanbula gelme şansın olursa bizleri yakından tanıma fırsatı bulursan emin ol o aklındaki samimiyetsizlik yok olucaktır...
arkadaşlarım diye demiyorum ama hepsi okadar iyi okadar içten ki...
elbette arada çıkar bir iki tane oda bi şekilde ya gider ya bizim gibi olur :wiinkk:
seni en kısa sürede tanımak istiyoruz arkadaşım :rendeer:

al işte alper çoktan açmış bile topiği buda lınki hepinizi bekliyoruz arkadaşlar

http://www.motosiklet.net/forum/duy...mezarligina-ziyarete-02-10-2008-persembe.html

Son düzenleme:
iNş. En Kısa Zamanda Aranıza KAtılıcam. Motor Almak iÇin Kışın Geçmesini Bekliorum.

alpercim resme baksana :silent: tanışmasak mı :p

arkadaşlar bu topiği bukadar yalnız bırakmıyalım :cat:

ya istanbul mt topiği isim ve mekan belirtilen bi topik halne gelmiş
bende diyorum ki biz koca istanbul mt şu topiği amacına uygun hale getirelim daha çok ziyaret edelim kötümü diyorum ki gürkan... :)

Super Moderator

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar