bayram için bi buluşma düşünüyoruz arkadaşlar bu konu ile ilğili bide topik açıcaz kısmet olursa :rendeer:
sanırım yalnız bırakmazsınız :wiinkk:
topigin linkini burayada koyarsanız iyi olur
arkadaşlar nedense istanbul mt sadece ve malesef nerde olduklarını söylemek için kullanılan bi topik haline gelmiş lütfen yanlış anlaşılmasın :rendeer:
burak ve pıerzig siz istanbula geleceginiz zaman ana sayfada herhangi bir organizasyon yoksa da bana yada ist. mt den birine ulaşmanız yeterli özelden sizi tanımaktan bizde mutlu oluruz :rendeer:
Ben artık insanların samimiyetsizliginden sıkılmaya başladım.Sizin gibi istisnalar çıkar ama kaide hep aynı ... :cat:
Bunu istanbul için demiyorum ama diger illerde de gördüm,görüyorum bu ilgisizliği... Neyse mühüm değil zaten kaide için kaybedilecek olan "arkadaşlık" :wiinkk:
Arkadaşım bayramda yapsak bişeyler daha iyi olmazmı bea : )
Ben annemin elini öpüp kaçıcamda hemen evden =)
iNş. En Kısa Zamanda Aranıza KAtılıcam. Motor Almak iÇin Kışın Geçmesini Bekliorum.
alpercim resme baksana :silent: tanışmasak mı![]()
Alper_Tim Tabiki Olabilir Motorsuzda GElirim Müsait Bir Gün Toplandıgınızda![]()
alpercim resme baksana :silent: tanışmasak mı
arkadaşlar bu topiği bukadar yalnız bırakmıyalım :cat:
Resim Geyik Amaçlı)
Alper_Tim Tabiki Olabilir Motorsuzda GElirim Müsait Bir Gün Toplandıgınızda![]()
hadi herkes topiğe...:wiinkk:
eet yalnız bırakmayalım
benim sorum da geyik amaçlıydı sorun değil
hoşgeldin.....
bizde öyle diyoruz da ortalıkta kimsecikler yok :bounce:
gel gel bütün saplar toplanıyoruzneler oluyor arkadaşım buralarda :wiinkk::wiinkk:
ya istanbul mt topiği isim ve mekan belirtilen bi topik halne gelmiş
bende diyorum ki biz koca istanbul mt şu topiği amacına uygun hale getirelim daha çok ziyaret edelim kötümü diyorum ki gürkan...![]()