[İstanbul - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selam arkadaslar bende burdayim:rendeer: bi gun gezi falan yapmayi dusunurseniz sizle beraber bende gelmek isterim msn adresim [email protected] eqleyin ISTANBUL MT tanisalim...

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Selam arkadaşlar. Ben de İstanbul Levent'ten Olgay. Gilera Nexus 500 kullanıyorum.

13 Nisan marmara turunda görüşmek üzere. :)

etkinlikler ve buluşmalarımız genelde duyurular bölümünde oluyo arkadaşlar oralardan ve anasayfadan takip edebilirsiniz :)

uzuuun bir aradan sonra tekrar istanbul dayım bilgisayarım yoktu ve motor da sorunlar vardı en sonunda düzgün bi adam bulduk yaptı artık yollar benim :)açlıktan ölecektim motoru sat dediler öleyim dedim :)

Uzun bir aradan sonra tekrar İstanbul kadıköy üsküdar yollarındayım.Arıza ve adsl yokluğunda çok daraldım çok badireler atlattım :) motoru sat dediler satmadım ekmek peynir yedim yaz için benzin parası biriktirdim:) tamir, muayene,vergi, derken baya bir para gitti.Bu yaz her türlü gezinize katılmaya çalışacağım.Görüşmek üzere.

Son düzenleme:
Bir İstanbullu daha var :) Kartal Anadolu yakası...

Son düzenleme:
Eee Herkez burdaysa bende burdayım ozaman :) İstanbul / Üsküdar Gezilerinize eşlik etmeye hazırım

ben de burdayımm kartaldan:)..ama motor yok ist. içi herseye varım arkaya atan olursa :rendeer:

dua edin bu hafta bende motorumu alıp hafta sonu gezilerine katılma şansını elde edeyim :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar