[İstanbul MT]Kalk Gidelim Hamama Otur Benim Yanıma Buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamamın rehaveti çöktü herhalde herkesee :silent: 1000 i geçince mesajlar sustu :) yalnızzz aldığım duyuma göre bayanlar erkenden gidiyor hamama hafif nispet konusu olacak gibi.. Daha burda beylerin hadi gidiyoruz muhabbeti devam ederken, bayanlar işlemiş gerçekleştirmiş olacak... duyduk duymadık demeyinnnnn :bounce::bounce::cherry:

Hamamın rehaveti çöktü herhalde herkesee :silent: 1000 i geçince mesajlar sustu :) yalnızzz aldığım duyuma göre bayanlar erkenden gidiyor hamama hafif nispet konusu olacak gibi.. Daha burda beylerin hadi gidiyoruz muhabbeti devam ederken, bayanlar işlemiş gerçekleştirmiş olacak... duyduk duymadık demeyinnnnn :bounce::bounce::cherry:

abi sen nerden biliyorsun bu muhabbeti kadınlar senin yanındamı konuşuyorlar yuh yani be :queen::bounce::wiinkk:

biz Gürkanla candostuz... Aygül e keseyi onun namına ben atarım :queen::queen: şimdi Gürkan ı yormayalım buraya kadar :cherry:::gleam::::winkwink::winkwink::winkwink

aman , şimdiiii terlik geliyooo kafama AYGÜL dennnn..... gibi hissettim :)

aklın yolu bir demişler seni dublör tayin ettim dostum hayırlı olsun:rendeer::queen::queen::queen::queen:

orda başka bişi takip etmiyonuz demi :D

yüzlerindeki ifadeye göre aynı şeyi düşünüyoruz vasko:queen:

zamanla tecrübe kazanacağına eminim aygülcüm her genç kızın başına gelebilir :salut::salut::cherry:

biz o hediyeyi almayalım diye tek ayak üstünde kırk takla attık :queen::queen:

burda tejrube öne cıktı tabi :queen::queen::queen::wiinkk::rendeer:

Son düzenleme:
hamamcılar susmuş :queen: 1000. mesajı kaptırdılar diye ne çok içerlemişler :queen::queen:

Son düzenleme:

GKN

Belki henüz belli değil : 29 (24 Kayıtlı ve 5 Misafir üye bulunmaktadır.)

* AKREPAHMET
* alper_tim
* babaçi
* bat_boy
* caracalstar
* D C R + 2 Misafir
* dreamdark
* Gelişim Sürücü Kursu
* gittardando
* GorkeM
* hanedan12
* hell24
* iyireklam10
* Jubaa
* Kelleci
* lijoluna
* okan_style
* pokergs
* RECOKARAP
* RoMe0
* sakinseytan + 3 Misafir
* serkanzat
* thaii_vtec
* tolgada

şu kardeşler artık bi karar verse??

süperr.... :cat::cat::wiinkk: eti cin en kısa zamanda elinde

Belki yarın, belki yarından da yakın :cherry:

oleeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyy
yalan gürkanın hediyeyi öğrenmiş hediyeyi almadan gitmem diye pm attı bana :queen::queen::queen:

yalaaannnn :p:p
biz Gürkanla candostuz... Aygül e keseyi onun namına ben atarım :queen::queen: şimdi Gürkan ı yormayalım buraya kadar :cherry:::gleam::::winkwink::winkwink::winkwink

aman , şimdiiii terlik geliyooo kafama AYGÜL dennnn..... gibi hissettim :)

tmm abim sana boynum kıldan ince :)
dumayanlara tekrar duyurulur. 1000.mesaj hediyesi sitemizin bücür cadısı AYGÜL arkadaşımıza kısmetmiş. iyi günlerde kullanması dileğiyle:queen::queen::queen::queen::queen:

aygül hdiyenle biraz önce görüştüm. kendiside çok sevindi. şimdiden antreman yapmaya başladı kese için

ahh bide ben sevinebilsem ellerim kırılaydı klavye basmayaydı :salut: :p:p
dostum, eticin getireceğim ya Aygül le Cadı ya :cherry: ister istemez gelişmelerden haberdar oluyorum :queen:

eticin e bayılırım ımmmm :) poyrazz abiimmm:rendeer:

ooo en şanslı üyemizde teşrif etmiş hediyenimi almaya geldin :queen::queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar