hamama getiririm ::winkwink::winkwink::winkwink::winkwink :ala::
olur abi hamama getirirsin :cherry:
hamama getiririm ::winkwink::winkwink::winkwink::winkwink :ala::
http://www.motosiklet.net/forum/duy...]31-01-2009-c-tesi-fuar-oncesi-bulusmasi.html
hamam malzemeleri konusun takım kurma çalışmalarını bu toplantıda yaparsınız artık
kaleci hazır :queen:
Hamamın rehaveti çöktü herhalde herkesee :silent: 1000 i geçince mesajlar sustuyalnızzz aldığım duyuma göre bayanlar erkenden gidiyor hamama hafif nispet konusu olacak gibi.. Daha burda beylerin hadi gidiyoruz muhabbeti devam ederken, bayanlar işlemiş gerçekleştirmiş olacak... duyduk duymadık demeyinnnnn :bounce::bounce::cherry:
biz Gürkanla candostuz... Aygül e keseyi onun namına ben atarım :queen::queen: şimdi Gürkan ı yormayalım buraya kadar :cherry:::gleam::::winkwink::winkwink::winkwink
aman , şimdiiii terlik geliyooo kafama AYGÜL dennnn..... gibi hissettim![]()
orda başka bişi takip etmiyonuz demi![]()
abi sen nerden biliyorsun bu muhabbeti kadınlar senin yanındamı konuşuyorlar yuh yani be :queen::bounce::wiinkk:
hamamcılar susmuş :queen: 1000. mesajı kaptırdılar diye ne çok içerlemişler :queen::queen:
vay be 1209 msj topiq hit olmuş ya bakalım katılımda öle olucak mı![]()
vay be 1209 msj topiq hit olmuş ya bakalım katılımda öle olucak mı![]()
süperr.... :cat::cat::wiinkk: eti cin en kısa zamanda elinde
Belki yarın, belki yarından da yakın :cherry:
yalan gürkanın hediyeyi öğrenmiş hediyeyi almadan gitmem diye pm attı bana :queen::queen::queen:
biz Gürkanla candostuz... Aygül e keseyi onun namına ben atarım :queen::queen: şimdi Gürkan ı yormayalım buraya kadar :cherry:::gleam::::winkwink::winkwink::winkwink
aman , şimdiiii terlik geliyooo kafama AYGÜL dennnn..... gibi hissettim![]()
dumayanlara tekrar duyurulur. 1000.mesaj hediyesi sitemizin bücür cadısı AYGÜL arkadaşımıza kısmetmiş. iyi günlerde kullanması dileğiyle:queen::queen::queen::queen::queen:
aygül hdiyenle biraz önce görüştüm. kendiside çok sevindi. şimdiden antreman yapmaya başladı kese için
dostum, eticin getireceğim ya Aygül le Cadı ya :cherry: ister istemez gelişmelerden haberdar oluyorum :queen:
aboooo siz dört kişi düşünüp bi cevabı ancamı veriyosunuz :cyclopsan
desenize biz bir yerine hepinizi dört sayıcaz![]()
ooo en şanslı üyemizde teşrif etmiş hediyenimi almaya geldin :queen::queen:
birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için![]()
sanırım yüzyıllar boyunca bu hediye peşimi bırakmayacak
![]()