[İstanbul MT]Kalk Gidelim Hamama Otur Benim Yanıma Buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yöneticilerin nie uyarı yaptıkları belli oldu :)

Sevgili üye, (ciddi başlıyım dedim malum arkadaş bi hayli ciddiyetten hoşlanıyo :p)

Sen bi laf söz söylemeden önce keşke buradaki üyelerin infosunu bi incelesende, sadece geyik topiclerinde yer almadıklarını, bir çok kişinin motor bilgisini insanlarla paylaşttığını, yardım ettiklerini falan görseydin...

Bak ben burdaki dostlarımın hepsini bu site sayesinde tanıdım. İyikide tanımışım. Gerek motor muhabbeti yaptık gerekse geyik. Hepsinin yeri ayrı ve bizler bu ayrımı yapabilecek kadar aklı başında insanlarız sen kafanı yorma... Haa ben kıskandım bi çomak sokiyim bu muhabbete diye bu yazıları yazdıysan zaten diyebilecek bi söz olamaz. Ben bu siteye sadece motor muhabbeti okumak ve yorumlamak yada insanları bilgilendirmek, bilgi almak için giriyorum diyosan bu topiğin başlığını gördüğünde merak edip ilgilenmeyeceksin. He merak edip ilgileniyorsan ve okuduğunda seni rahatsız ettiyse yöneticiye şikayetini yaparsın laf sokmadan sitede takılmaya devam edersin.

Ya anlamıyorumki elalemin geyiyi nie milleti geriyo :p Neysee çok gaza geldim galba :queen:

::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::
bumudur
budur

tebrikler

GKN

motorcuyuz diye yıkanmıcazmı arkadaş seninde keseye ihtiyacın vardır mutlaka gel tanışmış oluruz :rendeer::rendeer:

ahlaksız teklifte bulunma arkadaşım sitenin yeni üyelerine:cherry:

başta aparat sonra gkn kelleci burak jesss dilaveri saymıyom o iki kişilik :mrgreen: bide askerden emin gelir se yandık işte o zaman :mrgreen:

olmadı ithal ederiz askeriyeden :p

bide şikayetçi olurlar açığımız topiclerden yazdığımız msjlardan..
mt nin tüm kızlar bu topicde huzula ve raahtlıkla sohbet edebiliyor bilmem farkındamısınız???

5000 . mesaja sevgililer gününde bir adet tek taş yüzük benden ..........

söz veriyorum ....

yalancı hamamda göbektaşına yüz üstü yatsınmı :p

Son düzenleme:
ahlaksız teklifte bulunma arkadaşım sitenin yeni üyelerine:cherry:

Arkadasım sizi kın kın kınıyorum :salut:
Ne kadar buyuk lakayitlik ve seviyesizlik var muhabbetlerinizde ?
Ben bunca yıldır girip cıkarım öhöm yani siteye ama boyle bir topic gormedim :cyclopsan
lutfen seviyenizi koruyun burası bir bilgi kaynagı ve siz de o kaynagın icine etmeyin.
edebinizle durun laaayynnn delirtmeyin adamı :mrgreen:

GKN

yöneticilerin nie uyarı yaptıkları belli oldu :)

Sevgili üye, (ciddi başlıyım dedim malum arkadaş bi hayli ciddiyetten hoşlanıyo :p)

Sen bi laf söz söylemeden önce keşke buradaki üyelerin infosunu bi incelesende, sadece geyik topiclerinde yer almadıklarını, bir çok kişinin motor bilgisini insanlarla paylaşttığını, yardım ettiklerini falan görseydin...

Bak ben burdaki dostlarımın hepsini bu site sayesinde tanıdım. İyikide tanımışım. Gerek motor muhabbeti yaptık gerekse geyik. Hepsinin yeri ayrı ve bizler bu ayrımı yapabilecek kadar aklı başında insanlarız sen kafanı yorma... Haa ben kıskandım bi çomak sokiyim bu muhabbete diye bu yazıları yazdıysan zaten diyebilecek bi söz olamaz. Ben bu siteye sadece motor muhabbeti okumak ve yorumlamak yada insanları bilgilendirmek, bilgi almak için giriyorum diyosan bu topiğin başlığını gördüğünde merak edip ilgilenmeyeceksin. He merak edip ilgileniyorsan ve okuduğunda seni rahatsız ettiyse yöneticiye şikayetini yaparsın laf sokmadan sitede takılmaya devam edersin.

Ya anlamıyorumki elalemin geyiyi nie milleti geriyo :p Neysee çok gaza geldim galba :queen:

hatunuma bak be , yokluğumu aratmıyo..
kuzu inşalah gsxr ını alıncada yollarda yokluğumu aratmamaya kalkmassın :cherry:

arkadaşlar jesin çalıştığı firma bu haberi alıp jesin işine son vermiş artık jesten tek gelcek şey size işkur a ait belgeler olur puhahahah

çbu arada söylemeye unuttum çarkıfelekten kazandığımızın paranın şerefine hamamda özel süprizlerim olcak gelenlerin bilgilerine

olmadı 6 ay soora sen yardımcı olusun,
demiştinya parayı nası değerlendiricem die, hamam aç kendine :p

yeni üye kaydı mı yapıyosun:p

vat üye kayıtlarımız dolmuştur :cherry:

Arkadasım sizi kın kın kınıyorum :salut:
Ne kadar buyuk lakayitlik ve seviyesizlik var muhabbetlerinizde ?
Ben bunca yıldır girip cıkarım öhöm yani siteye ama boyle bir topic gormedim :cyclopsan
lutfen seviyenizi koruyun burası bir bilgi kaynagı ve siz de o kaynagın icine etmeyin.
edebinizle durun laaayynnn delirtmeyin adamı :mrgreen:

hmm, özür dilerim erhancım..
hamam da göbektaşı ve kırbaçlama ile ilgili bilgi kaynağının içine ettim ama, eğerki hamama gelirsen sana kırbaç ve insan psikolojisi eğitimi vereblirim:queen:

:p:p

Son düzenleme:
hmm, özür dilerim erhancım..
hamam da göbektaşı ver kırbaçlama ile ilgili bilgi kaynağının içine ettim ama, eğerki hamama gelirsen sana kırbaç ve insan psikolojisi eğitimi vereblirim:queen:

kırbac olarak ne kullanılacak :p
oyle hayvan derisi falan istemem ben :cherry:

GKN

kırbac olarak ne kullanılacak :p
oyle hayvan derisi falan istemem ben :cherry:

seç beyen al canım benim ::winkwink

kirbac.jpg

kirbac.jpg

1 haftadır topiği okuyorum.yani milli geyik turnuvası yapılsa herhalde birinci olursunuz.yahu bir aktivite üzerine inanılmaz geyikler yaptınız.oraya gittiğinizde 2 kese attıracaksınız ama maşallah şimdiden yağlı güreşlere hazırlanır gibisiniz.size iyi keselenmeler.hamam sonrası burayı düşünemiyorum.

motosiklet üzerine ne yoksa burada.

Sen 1 Haftadır okuyorsun . Ben aylardır takip ediyorum bu siteyi ve ben Malatyadayım bazan bazı topiklere bende katılıp yazıyorum bazan sadece okuyorum. Senin bu erkenden ve ani çıkışını yapmadan önce
keşke diyeceğim çünkü bu deelipoyrazı aparat ( Cem'i) aygülü,Kelleciyi,
VaScO1925i, Eryılmazı, cadıyı,Babam ve Oğlum ( Gürkan abiyi ) .......
tanımadan diğer zamanlarda farklı topiklerde neler yazdıklarını
bilmeden böyle konuşman tek bi tarafı kaybettirdi . SENİ
Bu insanların dostlarına verdikleri önemi zaman içirisinde göreceksin
Görünce haksız yere yazdıklarından utanacaksın.

Hamamcı arkadaşlarada da bollll eğlenceler:cat: ki bundan hiç şüppem yok eminim tam tadını çıkartacaksınız. Saygılarımla millet:rendeer: Malatya'lı Kardeşiniz :)

Son düzenleme:
günayyddııınnnn dün yoktum özlemişsinizdir beni :p:p

1 haftadır topiği okuyorum.yani milli geyik turnuvası yapılsa herhalde birinci olursunuz.yahu bir aktivite üzerine inanılmaz geyikler yaptınız.oraya gittiğinizde 2 kese attıracaksınız ama maşallah şimdiden yağlı güreşlere hazırlanır gibisiniz.size iyi keselenmeler.hamam sonrası burayı düşünemiyorum.

gerçi arkadaşlar ben yokken cevap vermişler ama yazmasam çatlarım :queen:

hamam topiğinde motosikletin konusunun yeri yokki
motosiklet sitesi evet ama buluşma topiklerinde motosiklet arızalarından bahsedilmiyo :wiinkk: he varsa bi sorun yinede sor yardım ederiz
motosikletle ilgili bilgi alabileceğin yüzlerceee konu da var ana sayfada

sizler sonucta dostluklar kurmuşsunuz ama siteyi bu bağlamda işgal etmenin anlamı yok.konu dışında olabilir bunlar

neyse ben yönetici falan değilim.onların takdiri

seviyesiz bi konuşma geçmiyor sonucta bayan erkek herkes ne güzel girip muhabbetini yapabiliyor. Ne güzel bi site ki bunları saglamış bize değil mi?
eger motor hakkında aradıgın öğrenmek istedigin birşey varsa sor cevaplarız hepimiz elimizden geldiğince
saygılar

Sen 1 Haftadır okuyorsun . Ben aylardır takip ediyorum bu siteyi ve ben Malatyadayım bazan bazı topiklere bende katılıp yazıyorum bazan sadece okuyorum. Senin bu erkenden ve ani çıkışını yapmadan önce

Hamamcı arkadaşlarada da bollll eğlenceler:cat: ki bundan hiç şüppem yok eminim tam tadını çıkartacaksınız. Saygılarımla millet:rendeer: Malatya'lı Kardeşiniz :)
çok teşekkür ederim kendı adıma
:rendeer:

hatunuma bak be , yokluğumu aratmıyo..
kuzu inşalah gsxr ını alıncada yollarda yokluğumu aratmamaya kalkmassın :cherry:

ee kimin kuzusuyum... :) gsxr ı alıncada aratmam merak etme delerimm :queen::queen:

günayyddııınnnn dün yoktum özlemişsinizdir beni :p:p

gerçi arkadaşlar ben yokken cevap vermişler ama yazmasam çatlarım :queen:

Günaydın Aygüll :)

Nöbeti devralmışsın gene ama bugün ara ara katılımcı olup sana yardımcı olabilirim :))

Son düzenleme:
günaydın Derya :)
boş bırakmaya gelmez topik :p
yalnız bırakma evet çok tşk ederim :)
bende ara ara katılıyorum patron alıştı nete pc yi alıyor artık elimden :p

günaydın Derya :)
boş bırakmaya gelmez topik :p
yalnız bırakma evet çok tşk ederim :)
bende ara ara katılıyorum patron alıştı nete pc yi alıyor artık elimden :p

Bak dün gece biz yoktuk gene geyik yapmışlar.. Ne kadar ayıp yaa. Bide bizi istemiyolar. Halbuki biz topiigin seviyesini yükseltiyorus dimii :p

bak paşam ne kadar hoş sende katıldın bizlere konunun hamam olduğu bir topik'de

motosiklet geyiiiiii yapıyosun :bounce::bounce::bounce:

eyvallah malatyalı :rendeer:

saol arkadaşım bizi yakından tanımasanda teşekkürler:rendeer::rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar