yöneticilerin nie uyarı yaptıkları belli oldu![]()
Sevgili üye, (ciddi başlıyım dedim malum arkadaş bi hayli ciddiyetten hoşlanıyo)
Sen bi laf söz söylemeden önce keşke buradaki üyelerin infosunu bi incelesende, sadece geyik topiclerinde yer almadıklarını, bir çok kişinin motor bilgisini insanlarla paylaşttığını, yardım ettiklerini falan görseydin...
Bak ben burdaki dostlarımın hepsini bu site sayesinde tanıdım. İyikide tanımışım. Gerek motor muhabbeti yaptık gerekse geyik. Hepsinin yeri ayrı ve bizler bu ayrımı yapabilecek kadar aklı başında insanlarız sen kafanı yorma... Haa ben kıskandım bi çomak sokiyim bu muhabbete diye bu yazıları yazdıysan zaten diyebilecek bi söz olamaz. Ben bu siteye sadece motor muhabbeti okumak ve yorumlamak yada insanları bilgilendirmek, bilgi almak için giriyorum diyosan bu topiğin başlığını gördüğünde merak edip ilgilenmeyeceksin. He merak edip ilgileniyorsan ve okuduğunda seni rahatsız ettiyse yöneticiye şikayetini yaparsın laf sokmadan sitede takılmaya devam edersin.
Ya anlamıyorumki elalemin geyiyi nie milleti geriyoNeysee çok gaza geldim galba :queen:
::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::
bumudur
budur
tebrikler