- Konu Yazar
- #1,221
sanırım yüzyıllar boyunca bu hediye peşimi bırakmayacak
![]()
bu imajı benim dublör senin üstünden siler merak etme :queen::queen:
sanırım yüzyıllar boyunca bu hediye peşimi bırakmayacak
![]()
:queen:
ayy siz çok yaşayın emi
hep beraber inş uzun yıllar :rendeer::rendeer::rendeer:
amiiiinnn
ama abi senin fazla kalmadı ömrün be![]()
işte budur besle kargayı oysun gözünü :bounce:
amiiiinnn
ama abi senin fazla kalmadı ömrün be![]()
sen merak etme dağa çok kese yaparım biliyorsun bu işler sıraya bakmıyor :bounce::rendeer::wiinkk:
:rendeer:
abi sen beni bile gömersin yaşlandıgımda senın gıbı enerjı dolu olsam keşke bende :cherry:
1 haftadır topiği okuyorum.yani milli geyik turnuvası yapılsa herhalde birinci olursunuz.yahu bir aktivite üzerine inanılmaz geyikler yaptınız.oraya gittiğinizde 2 kese attıracaksınız ama maşallah şimdiden yağlı güreşlere hazırlanır gibisiniz.size iyi keselenmeler.hamam sonrası burayı düşünemiyorum.
motosiklet üzerine ne yoksa burada.
sizler sonucta dostluklar kurmuşsunuz ama siteyi bu bağlamda işgal etmenin anlamı yok.konu dışında olabilir bunlar
neyse ben yönetici falan değilim.onların takdiri
1 haftadır topiği okuyorum.yani milli geyik turnuvası yapılsa herhalde birinci olursunuz.yahu bir aktivite üzerine inanılmaz geyikler yaptınız.oraya gittiğinizde 2 kese attıracaksınız ama maşallah şimdiden yağlı güreşlere hazırlanır gibisiniz.size iyi keselenmeler.hamam sonrası burayı düşünemiyorum.
motorcuyuz diye yıkanmıcazmı arkadaş seninde keseye ihtiyacın vardır mutlaka gel tanışmış oluruz :rendeer::rendeer:
bu sayemizde mesaj sayında art tı bu arada![]()
abi sana 3 posta kese atsalarbide çamaşısuyuna bassalar anca beyazlarsın:queen::rendeer:
abi sana 3 posta kese atsalarbide çamaşısuyuna bassalar anca beyazlarsın:queen::rendeer:
yasincim yani şurda dosluklar kurmuşuz hamama bile beraber gider isek dağa ne olsun herkeze açık kapımız bu dosluğun içinde her şey var paylaşım var emek var mücadele var ve tabiki motor sevgisi var biz yanlış bişey mi yapıyoruz birisi bişe sormuşta cevapmı bulamamış bu sitede kim ne sormuşsa cevabını almış ve teşekkür etmiştir de diyim dostluğa devam :wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk:::rendeer:wiinkk: