[İstanbul MT]Kalk Gidelim Hamama Otur Benim Yanıma Buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 haftadır topiği okuyorum.yani milli geyik turnuvası yapılsa herhalde birinci olursunuz.yahu bir aktivite üzerine inanılmaz geyikler yaptınız.oraya gittiğinizde 2 kese attıracaksınız ama maşallah şimdiden yağlı güreşlere hazırlanır gibisiniz.size iyi keselenmeler.hamam sonrası burayı düşünemiyorum.

motosiklet üzerine ne yoksa burada.

1 haftadır topiği okuyorum.yani milli geyik turnuvası yapılsa herhalde birinci olursunuz.yahu bir aktivite üzerine inanılmaz geyikler yaptınız.oraya gittiğinizde 2 kese attıracaksınız ama maşallah şimdiden yağlı güreşlere hazırlanır gibisiniz.size iyi keselenmeler.hamam sonrası burayı düşünemiyorum.

:) :) sen yanlış topiktesin.. motor hakkında bişeyler arıyosan çok başlık var, ama sanırım sen bu başlığı tercih ettin, şikayet etme o zaman

sizler sonucta dostluklar kurmuşsunuz ama siteyi bu bağlamda işgal etmenin anlamı yok.konu dışında olabilir bunlar

neyse ben yönetici falan değilim.onların takdiri

sizler sonucta dostluklar kurmuşsunuz ama siteyi bu bağlamda işgal etmenin anlamı yok.konu dışında olabilir bunlar

neyse ben yönetici falan değilim.onların takdiri

arkadaşım sayfada 20 ye yakın başlık var... motorla ilgili..

eğer bir sorunun varsa ona da yardımcı olalım.. sormak istediğin bişi varsaaa bilgimiz dahilinde yardımcı olmaktan memnun oluruz yani... :cat: ki organizasyonlar ilk sayfada duyrulur bizim sitemizde.

motorcuyuz diye yıkanmıcazmı arkadaş seninde keseye ihtiyacın vardır mutlaka gel tanışmış oluruz :rendeer::rendeer:

bu sayemizde mesaj sayında art tı bu arada:)

Son düzenleme:
abi sana 3 posta kese atsalar:p bide çamaşısuyuna bassalar anca beyazlarsın:queen::rendeer:

yasincim yani şurda dosluklar kurmuşuz hamama bile beraber gider isek dağa ne olsun herkeze açık kapımız bu dosluğun içinde her şey var paylaşım var emek var mücadele var ve tabiki motor sevgisi var biz yanlış bişey mi yapıyoruz birisi bişe sormuşta cevapmı bulamamış bu sitede kim ne sormuşsa cevabını almış ve teşekkür etmiştir de diyim dostluğa devam :wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk:::rendeer:wiinkk:

abi sana 3 posta kese atsalar:p bide çamaşısuyuna bassalar anca beyazlarsın:queen::rendeer:

bende onun ilacı casper gibi bembeyaz yaparım adamı :wiinkk:

yasincim yani şurda dosluklar kurmuşuz hamama bile beraber gider isek dağa ne olsun herkeze açık kapımız bu dosluğun içinde her şey var paylaşım var emek var mücadele var ve tabiki motor sevgisi var biz yanlış bişey mi yapıyoruz birisi bişe sormuşta cevapmı bulamamış bu sitede kim ne sormuşsa cevabını almış ve teşekkür etmiştir de diyim dostluğa devam :wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk:::rendeer:wiinkk:

çok damar yaptın gürkan abim ( ama hepsi de doğru) :rendeer:

Son düzenleme:

hamamda da motosiklet gösterisi var izlemeye gelmek istersen bekleriz :)

teker ıslak göbek taşında nasıl yakılır öğrenicez :)

hangi ildensin nerdensin bilmiyorum ama Allah sanada bu şekilde dostluklar kurmayı nasip etsin aMİN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar