[İstanbul MT]Kalk Gidelim Hamama Otur Benim Yanıma Buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sizler sonucta dostluklar kurmuşsunuz ama siteyi bu bağlamda işgal etmenin anlamı yok.konu dışında olabilir bunlar

neyse ben yönetici falan değilim.onların takdiri

sitelerde geyik yapmayın koruma ve yaşatma derneğinden falanmısın nesin sana ne mıllet buraya geyik topiği açmıs hoşuna gitmiyorsa orda hoşuna gidebilecek başka konulara bakıcaksın.mılletın tadını kaçırmaya çalışmicaksın insanın burnunun ucunda çıkan sivilce olma istersen inan bana o sivilceyi sen bile sevmezsın:bounce::cat:

başta aparat sonra gkn kelleci burak jesss dilaveri saymıyom o iki kişilik :mrgreen: bide askerden emin gelir se yandık işte o zaman :mrgreen:

1 haftadır topiği okuyorum.yani milli geyik turnuvası yapılsa herhalde birinci olursunuz.yahu bir aktivite üzerine inanılmaz geyikler yaptınız.oraya gittiğinizde 2 kese attıracaksınız ama maşallah şimdiden yağlı güreşlere hazırlanır gibisiniz.size iyi keselenmeler.hamam sonrası burayı düşünemiyorum.

motosiklet üzerine ne yoksa burada.

hayırdır arkadaşım sen başlıkta motosikletle ilgili bitek kelime gördünmü?
burası hamam topiği motor yağından bahsedicek değiliz dimi? heee yok diyosanki
iki kesede bana atın bayanlar hamamınada erkekler hamamınada gelebilirsin atarız keseni kendine gelirsin :bounce:
bak arkadaşım burda hangi topikte kim nasıl konuşması gerektiğini iyi bilir sen geldiğinden beri bu topik dışında başka bir topiği okumadıysan bu bizim değil senin sorunun ok? :bounce:

yürü cadı arkandayım yaa sözüm sadece delipoyraza değil yanlış anlama ama bi topik açtık bizim eğlencemiz milleti gerdi yaa alt tarafı hamam yaa bırakın da azcık eğlenelim nasıl kaza haberlerinde nasıl ölüm haberlerinde beraber üzülüyosak bereberde eğlenelim yaa bizim tayfa belli zaten sitemizi rencide etcek kadar konuşulmacağını biliyoruz lütfen arkadaşlar bırakın yorum yapmayı eğlenceye devam yaa beraber ağlamayı beraber gülmeyi öğrenemedik daha öğrenelim lütfen lafım sadece poyraza değil geneldir dip not...

yürü cadı arkandayım yaa sözüm sadece delipoyraza değil yanlış anlama ama bi topik açtık bizim eğlencemiz milleti gerdi yaa alt tarafı hamam yaa bırakın da azcık eğlenelim nasıl kaza haberlerinde nasıl ölüm haberlerinde beraber üzülüyosak bereberde eğlenelim yaa bizim tayfa belli zaten sitemizi rencide etcek kadar konuşulmacağını biliyoruz lütfen arkadaşlar bırakın yorum yapmayı eğlenceye devam yaa beraber ağlamayı beraber gülmeyi öğrenemedik daha öğrenelim lütfen lafım sadece poyraza değil geneldir dip not...

:cat: başka ne söylenebilirki?:cat::cat:

hoşgeldin kanka :rendeer:

kaçın bak karışmam büyü yapar. işleriniz rast gitmez:p:p:p:p

cıkk bugün büyü yapmak içimden gelmiyo :p

merak etme burak gülmeyide biliyoruz üzülmeyide (bildiğimizide herkez biliyo) :wiinkk:

5000 . mesaja sevgililer gününde bir adet tek taş yüzük benden ..........

söz veriyorum ....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar