yavrum benim be topiğimize bak 1000 aşmış darıısı yei binlere![]()
yüzme bilmeyenleri hamama almıyorlarmış haberin var dimi :queen::queen::queen:
yavrum benim be topiğimize bak 1000 aşmış darıısı yei binlere![]()
abi sana 3 posta kese atsalarbide çamaşısuyuna bassalar anca beyazlarsın:queen::rendeer:
yüzme bilmeyenleri hamama almıyorlarmış haberin var dimi :queen::queen::queen:
sizler sonucta dostluklar kurmuşsunuz ama siteyi bu bağlamda işgal etmenin anlamı yok.konu dışında olabilir bunlar
neyse ben yönetici falan değilim.onların takdiri
yaa yavrum yüzme nedemek ben aslfalta sörf yapmış adamım![]()
len benden habersiz millete kesemi attırıyorsun. benseni ayaklarımla çiğnerim.cirlop gibi olursun:queen::queen::queen:
tamam kıskanma sıraya gir :queen::queen:
1 haftadır topiği okuyorum.yani milli geyik turnuvası yapılsa herhalde birinci olursunuz.yahu bir aktivite üzerine inanılmaz geyikler yaptınız.oraya gittiğinizde 2 kese attıracaksınız ama maşallah şimdiden yağlı güreşlere hazırlanır gibisiniz.size iyi keselenmeler.hamam sonrası burayı düşünemiyorum.
motosiklet üzerine ne yoksa burada.
tamam sakinleş tansiyon ilaçlarını al cadı aman diyim![]()
tamam sakinim :cherry:
cadı cadı şimdi o bir cadı![]()
vay be o ne çıkıştı öle:queen:
cadı cadı şimdi o bir cadı![]()
yürü cadı arkandayım yaa sözüm sadece delipoyraza değil yanlış anlama ama bi topik açtık bizim eğlencemiz milleti gerdi yaa alt tarafı hamam yaa bırakın da azcık eğlenelim nasıl kaza haberlerinde nasıl ölüm haberlerinde beraber üzülüyosak bereberde eğlenelim yaa bizim tayfa belli zaten sitemizi rencide etcek kadar konuşulmacağını biliyoruz lütfen arkadaşlar bırakın yorum yapmayı eğlenceye devam yaa beraber ağlamayı beraber gülmeyi öğrenemedik daha öğrenelim lütfen lafım sadece poyraza değil geneldir dip not...
naber kızlar
kaçın bak karışmam büyü yapar. işleriniz rast gitmez![]()
yürü cadı arkandayım yaa sözüm sadece delipoyraza değil yanlış anlama ama bi topik açtık bizim eğlencemiz milleti gerdi yaa alt tarafı hamam yaa bırakın da azcık eğlenelim nasıl kaza haberlerinde nasıl ölüm haberlerinde beraber üzülüyosak bereberde eğlenelim yaa bizim tayfa belli zaten sitemizi rencide etcek kadar konuşulmacağını biliyoruz lütfen arkadaşlar bırakın yorum yapmayı eğlenceye devam yaa beraber ağlamayı beraber gülmeyi öğrenemedik daha öğrenelim lütfen lafım sadece poyraza değil geneldir dip not...