[İstanbul MT]Kalk Gidelim Hamama Otur Benim Yanıma Buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok özürdiliyorum orda arkadaşın nikini yanlışlıkla poyraz delipoyraz yazmışım nerden çıktıyda kusura bakmayınn:):):

5000 . mesaja sevgililer gününde bir adet tek taş yüzük benden ..........

söz veriyorum ....

sallama ziyaaaaaaa sen çakıyla aslanda öldürmüştün dimi:p:bounce:

Son düzenleme:
5000 . mesaja sevgililer gününde bir adet tek taş yüzük benden ..........

söz veriyorum ....

ne taşı çakıl taşımı :p

çok özürdiliyorum orda arkadaşın nikini yanlışlıkla poyraz delipoyraz yazmışım nerden çıktıyda kusura bakmayınn:):):

farkındayız :cherry:
ama poyraz okumadan değiştirsen senin için hayırlı olur
malum poyraz abimiz fena eserrr :cherry:

Son düzenleme:
sizler sonucta dostluklar kurmuşsunuz ama siteyi bu bağlamda işgal etmenin anlamı yok.konu dışında olabilir bunlar

neyse ben yönetici falan değilim.onların takdiri

yöneticilerin nie uyarı yaptıkları belli oldu :)

Sevgili üye, (ciddi başlıyım dedim malum arkadaş bi hayli ciddiyetten hoşlanıyo :p)

Sen bi laf söz söylemeden önce keşke buradaki üyelerin infosunu bi incelesende, sadece geyik topiclerinde yer almadıklarını, bir çok kişinin motor bilgisini insanlarla paylaşttığını, yardım ettiklerini falan görseydin...

Bak ben burdaki dostlarımın hepsini bu site sayesinde tanıdım. İyikide tanımışım. Gerek motor muhabbeti yaptık gerekse geyik. Hepsinin yeri ayrı ve bizler bu ayrımı yapabilecek kadar aklı başında insanlarız sen kafanı yorma... Haa ben kıskandım bi çomak sokiyim bu muhabbete diye bu yazıları yazdıysan zaten diyebilecek bi söz olamaz. Ben bu siteye sadece motor muhabbeti okumak ve yorumlamak yada insanları bilgilendirmek, bilgi almak için giriyorum diyosan bu topiğin başlığını gördüğünde merak edip ilgilenmeyeceksin. He merak edip ilgileniyorsan ve okuduğunda seni rahatsız ettiyse yöneticiye şikayetini yaparsın laf sokmadan sitede takılmaya devam edersin.

Ya anlamıyorumki elalemin geyiyi nie milleti geriyo :p Neysee çok gaza geldim galba :queen:

bende yalan yok ....

isterseniz noterden tastik de ettiriebilirsiniz .. 5000. mesaja bir tek taş yüzük benden.... sevgililer gününde sevgilinize hediye edin yada kendiniz takın .. :rendeer:

sen at mesajı taşmı çakılmı görürsün :D

5000. mesaj aha attım :cherry:

cadıcım 2 dakika buraya gelsene çay demledim pastada var

offf varya süper olurdu yaa :cyclopsan
ben hastayım çıkmıyım sen atlayıp gelsene kuzum çayı ben demlerim :rendeer:

5000 mesajmı tek taş mıı!!!!!!!! :queen: :queen: :queen: ABOOOO. Bu topic 1000000 i bile görür allah canımı alsın :p

Jesi... aman tanrın neredeyse elimi tutamayıp gene o ismi yazıyodum. Öhööööm Jesse :) canım sen tek taş sözü verdiysen 5000 e 1 kala bu topiiii kapattırırsın gibi geliyo :D

Son düzenleme:
5000 mesajmı tek taş mıı!!!!!!!! :queen: :queen: :queen: ABOOOO. Bu topic 1000000 i bile görür allah canımı alsın :p

Jesi... aman tanrın neredeyse elimi tutamayıp gene o ismi yazıyodum. Öhööööm Jesse :) canım sen tek taş sözü verdiysen 5000 e 1 kala bu topiiii kapattırırsın gibi geliyo :D

kesinnnnn :queen:

jesse ben de varım

sensiz olurmuuuu :p

ya yiyen var yiyemeyen var içen var içemeyen var canım çekti :p

bak gel deyince nasıl konuyu değiştirdi :p
şimdi bu saatte pastayı nerden bulucaz vasco :p

oraya cik yazsaydın sana bi taş geliyodu ama tek dilll.. kaya :D

jesse ben de varım

yengeye tek taş mı alacaksın ayfer abi :queen::queen::queen:

Son düzenleme:
arkadaşlar jesin çalıştığı firma bu haberi alıp jesin işine son vermiş artık jesten tek gelcek şey size işkur a ait belgeler olur puhahahah

çbu arada söylemeye unuttum çarkıfelekten kazandığımızın paranın şerefine hamamda özel süprizlerim olcak gelenlerin bilgilerine

Son düzenleme:
1 haftadır topiği okuyorum.yani milli geyik turnuvası yapılsa herhalde birinci olursunuz.yahu bir aktivite üzerine inanılmaz geyikler yaptınız.oraya gittiğinizde 2 kese attıracaksınız ama maşallah şimdiden yağlı güreşlere hazırlanır gibisiniz.size iyi keselenmeler.hamam sonrası burayı düşünemiyorum.

motosiklet üzerine ne yoksa burada.

1 haftadır topigi okuyorsun ..

ve seni uye yapacak kadar başarılı olmuş :) bide ustüne bilgi birikim topluyosun ... daha ne olsun .. buyur aramıza katıl tanıt kendini braz dostum ... :wiinkk::wiinkk:

arkadaşlar jesin çalıştığı firma bu haberi alıp jesin işine son vermiş artık jesten tek gelcek şey size işkur a ait belgeler olur puhahahah

çbu arada söylemeye unuttum çarkıfelekten kazandığımızın paranın şerefine hamamda özel süprizlerim olcak gelenlerin bilgilerine

mehmet ali erbil mi geliyo yoksa :queen::queen::queen:

yeni üye kaydı mı yapıyosun:p

yasin dikkat ette yeni üye (((((((((((:):queen::queen::queen::queen:

anlamışsındır heralde :rendeer::cherry::queen:

Son düzenleme:
kızlar biz 31.01 de gidelim dedikte ogün alperin organizasyonu var tarihi bidaha gözden geçirelim diyorum ve oylamaya sunuyorum :p

GKN

1 haftadır topiği okuyorum.yani milli geyik turnuvası yapılsa herhalde birinci olursunuz.yahu bir aktivite üzerine inanılmaz geyikler yaptınız.oraya gittiğinizde 2 kese attıracaksınız ama maşallah şimdiden yağlı güreşlere hazırlanır gibisiniz.size iyi keselenmeler.hamam sonrası burayı düşünemiyorum.

motosiklet üzerine ne yoksa burada.

üyelik tarihine bakarsak, 1 haftadır bu topici takip edip, sırf buraya cevap yazmak için üye olmuşsun ölemi:)
yada oldurulmuşsun.. iki kese görmen seni siteye kazandırmamıza sebep olmuşken, gel madem senide yıkayalım :cherry:
kimbilir kimlerin kafasındaki hayali karaktersin, yada hangi kalemin yazamadığı ucusun?
seninde kokun çıkar:wiinkk:

sizler sonucta dostluklar kurmuşsunuz ama siteyi bu bağlamda işgal etmenin anlamı yok.konu dışında olabilir bunlar

neyse ben yönetici falan değilim.onların takdiri

siteyide konu dşınında üye olur olmaz öğrenmişşiz :mrgreen:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar