[İstanbul-MT] Hızır Acil - İLK YARDIM KURSU

Valla bende yeni gördüm topic'i... Yazın listeye!!! Bende varım :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
fear aykutabide aynı olusumun içine girmiş anladıgım kadrıyla eger listeleri birleştirirsek 20 kişiyi tamamlarız herhalde...

arkadaşlar aydın menderes ilkyardım hatasından bu gün bu halde bu işin nekadar ciddi olduğunu bir kere daha düşünmeyin bu kursa gidin en azından bilgilerinizin doğruluğunu kontrol edersiniz.bu kurs özelde yanılmıyorsam 100 dolar civarında.kursu veren doktorların en yenisi 15 yıldır acil yardımda çalışıyor .yani istanbulda bu işe ilk başlayan insanlar.

arkadaşlar aydın menderes ilkyardım hatasından bu gün bu halde bu işin nekadar ciddi olduğunu bir kere daha düşünmeyin bu kursa gidin en azından bilgilerinizin doğruluğunu kontrol edersiniz.bu kurs özelde yanılmıyorsam 100 dolar civarında.kursu veren doktorların en yenisi 15 yıldır acil yardımda çalışıyor .yani istanbulda bu işe ilk başlayan insanlar.

:cat: :wiinkk: :cat:

fear aykutabide aynı olusumun içine girmiş anladıgım kadrıyla eger listeleri birleştirirsek 20 kişiyi tamamlarız herhalde...

sevgili özgür, diğer grupla ! ortak organizasyon yapmak site kurallarına aykırıymış. hatta aynı mekanda olmak bile banlanma sebebi sanırım ! :cyclopsan

şu an 13 kişiyiz... delipoyraz da eklendi listeye... CANINI SEVEN gelsin yahu...

bir de; Taksim'den servisle gelmek isteyen varsa ( misal delipoyraz ) ayrıca belirtsin lütfen... 3-5 kişi için servis göndermezler ama sayımız fazla olursa AKM önüne çekeriz servisi... :cat:
bir de; telefonlarını yazmayan birkaç arkadaşımız var, bana özelden atarsanız sevinirim... yoksa size nasıl ulaşırım... dumanla mı, telepatiyle mi.... :p
ukalayım evet :queen:

Merkezi bir yerden servis kalkarsa(Taksim AKM iyi) %99 gelirim zira Edirnekapı çok ters.Gönderiyorum istediğin bilgileri...İnşallah adını yazdıran arkadaşlar toz olup yalan etmezler bu organizasyonu.Ayrıca ana sayfaya konması iyi olmuş keşke daha önce konsaymış, sitenin müdavimlerinden olmama rağmen yeni gördüm.

Arkadaşlar birtakım kişisel sebeplerden dolayı site üyeliğimin iptalini istedim... organizasyon hala bende, ama sanırım artık mesaj atamam topiklere...
[email protected] dan bana ulaşabilirsiniz...

ofis: 0212 672 43 49

Kurs iptal falan değil kesinlikle... katılımlar devam etsin lütfen...
yakinen ilgilenmeye devam ediyorum... sadece artık içerde değil, dışarda olacağım...
Herkese saygılar...

fear ne durumdayız inşallah 20 kişi olduk mu?

son altı kişi faydası ve yararı olacak kesinlikle

Son düzenleme:
henüz 14 kişiyiz...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bizim ankara tayfası uyuyo...Bak istanbul a.....Adamlar aşmışlar...

Hadi başkent liler nerdesiniz....

Arkadaşlar yeni gördüm bu haberi uzun zamandan beri böyle bir eğitim istiyordum düşünenlerin ve gerçekleştirmek için adım atanların yüreğine sağlık. Haftasonu grubuna beni de yazabilirseniz çok sevinirim:rendeer:

çalışmayı yapan kardeşimizin eline sağlık hafta sonu olursa bende canı gönülden katılıp bilgi sahibi olmak isterim.
osman koru
0542 606 72 69

çalışmayı yapan kardeşimizin eline sağlık hafta sonu olursa bende canı gönülden katılıp bilgi sahibi olmak isterim.
osman koru
0542 606 72 69

üstad bilgilerini sayfa paşındaki arkadaşa mail at bu eğitimin özelliği ücretsiz olması ve sertifika vermeleri bu eğitimin özelden alsak yaklaşık 200 ytl çivarı bunuda unutmamak lazım ayrıcana desteklerinden dolayı motosiklet.net de teşekkür ederiz

sanırım 16 kişi olduk hadi bakalım ha gayret

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar