- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Konuyla ilgili Makine ve Eyong'a özelden mesaj attım, sanırım birazdan bu sorunun yanıtını alırız ...
Dün akşam Olcay'la ( Eyong ) görüştüm, sağolsun ekiple görüşüp bana özelden mesaj attı. Kurs Şubat ayında olacağı için 2 ay önceden ana sayfaya koymak gereksiz bulunmuş. Ama diyor son bir ay kala bir banner yapıp ana sayfaya koyarız demişler. Tüzemen ayrıca sana da katkılarından dolayı sonsuz teşekkürler, Adana'da olmana rağmen olayı sahiplendin, yaşça da benden büyükmüşsün, yazın eşimle çıkacağım güney-güneydoğu turunda uğrayacağım -buz gibi bi limonata sözün var ( 10 Temmuz'da yola koyulacağız ) :cat: Tekrar teşekkürler ( en sağlam dostluklar kavgayla başlar) ... Hürmetler azizim ::tutkuy::
tüzemen;521704' Alıntı:Dediğin çok doğru fear_factor ilgiden gözlerim yaşardı. bak lolita kadar olamadın.Ama bence birisi dalga geçiyo bakalım ne kadar kuş düşecek diye.
Neden boyleyiz acaba milletce kız delisi olmuşuz. Gördüğüm kadarıyla herkesin yağı erimiş. lolita birde sexi nick takınca herkes hoşgeldin ve kutlama yazısıyla mutlaka kendini bir göstermiş. Bu kadar basit olmamalıydı bu site.geyik daha ağırlıkta ve buna da moderatörler göz yumuyor çok yazık.
Faydalı şeylere de bu kadar ilgi olsa alkışlayacağım herkesi.