- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet, 11 kişi daha gerekiyor...
kurstan aradılar şimdi... 27 Ocak'ta başlıyoruz..
27 ocak
03 şubat
10 şubat
toplam üç gün...
Gece_ ben de hafta sonları çalışıyorum. İşimiz satış olduğu için özellikle en yoğun olduğumuz iki gün c.tesi-pazar... Ben de iş yerimden izin istedim, programı ayarlayabilirlerse izin verebilirlermiş.. benim de kesin değil; eskiler ne derler bilirsiniz, el kapısında çalışınca böyle oluyor...fear_factor topıgı daha yenı gödum kusura bakma.senı bu tur yardımlara destek ve ılgılı oldugun ıcın gercekten kutluyorum cok gusel seylerlen ılgılenıyorsun.bende gelmek ısterdım ama maalesef cumartesı gunlerıde calısıyorumr:
Son iki haftaya katılınca sertifika konusunu nasıl halledebiliriz bilmiyorum.. ama hallederiz herhalde..Abi yaaa ben 26 ocakta ankaraya gidiyorumr: Beni sil istersen.. Ama son iki haftaya katılabilirim.. Tabi böyle bişe olabiliyosa...
ale:
ya bi eksik ol yaeee hani bana fear im:wiinkk: binide yaz be yaww
Tamamdır, saol. :cat:bana her hafta uyar olcay haber vermem yeterr
evet taylo haklısın, yanlış anlaşılma olmuş sanırım... İBB acil yardım müdürlüğü tarafından organize ediliyor.. ee madem orada çalışıyorsun seninle bi görüşelim, ofis tel.im 6724349... ararsan sevinirim; yada özelden numaranı yaz ben seni arayayım...herkese merhaba sayfa başını okudum ordan buraya geçtim bu kurs sağlık bakanlığı değil İBB acil yardım müdürlüğünün ilk yardım okulu tarafından veriliyor şiddetle katılmanızı öneriyorum en azından ne yapmamanız gerektiğini öğrenirsiniz .bunları nereden biliyorum derseniz ben bu kurumda çalışıyorum kesinlikle katılın derim kazasız belasız sürüşler.
Arkadaşlar bu kurstan alacağınız bilgilere inşallah ihtiyacınız olmaz.
Genel kültür olarak kalsa bile yeter.
En azından edindiğiniz bilgileri yakın çevrenize anlatsanız öğrendiklerinizi onlarla paylaşsanız fenamı olur.
Bilhassa İstanbulda yaşayan sizler olası bir deprem felaketinde faydalı olabileceğinizi unutmayın.
İLK YARDIM KURSU HAKKINDA KÜNYE ;
KURSU VEREN KURUM .......... = İBB
KURSUN ÜCRETİ.................. = Kesinlikle Ücretsiz !
KURSUN BAŞLANGIÇ TARİHİ... = 27 Ocak - 03 Şubat - 10 Şubat
KURSUN SÜRESİ.................. = Hafta Sonu : Üç hafta arka arkaya C.TESİ günleri !
KURSUN SAATLERİ.............. = 10:00-15:00 arası.
KURSUN YERİ..................... = Edirnekapı ( İETT Yanı )
HEDİYELERİ....................... = Kurs bitiminde SERTİFİKA ve İLK YARDIM ÇANTASI verilecektir.
SORMAK İSTEDİĞİNİZ BİRŞEYLER OLURSA [email protected] adresinden veya özelden mesaj atarak sorabilirsiniz !
Katılımcı Listesi :
1- ozturk_sertac
2- teflon
3- fear_factor
4- teksavasci
5- karamurat
6- deer_152
7- mox2cn
8- eh62
9- eroldayı
10- yakup bey
11- hakinen