[İstanbul-MT] Hızır Acil - İLK YARDIM KURSU

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İLK YARDIM KURSU HAKKINDA KÜNYE ;

KURSU VEREN KURUM .......... = Sağlık Bakanlığı
KURSUN ÜCRETİ.................. = Kesinlikle Ücretsiz !
KURSUN BAŞLANGIÇ TARİHİ... = Şubat 2007 sömestre veya hemen akabinde ( Biz nezaman organize olursak -ki en az 20 kişi olmamız gerekiyor ) !
KURSUN SÜRESİ.................. = A-) Hafta İçi Olursa : Salı-Perş.-Cuma -veya- P.tesi-Salı-Perş. B-) Hafta Sonu Olursa : Üç hafta arka arkaya C.TESİ günleri !
KURSUN SAATLERİ.............. = (Hafta içi / Hafta sonu farketmiyor) = 10:00-15:00 arası.
KURSUN YERİ..................... = Edirnekapı ( İETT Yanı )
HEDİYELERİ....................... = Kurs bitiminde SERTİFİKA ve İLK YARDIM ÇANTASI verilecektir.

SORMAK İSTEDİĞİNİZ BİRŞEYLER OLURSA [email protected] adresinden veya özelden mesaj atarak sorabilirsiniz !

HAFTA SONU KATILMAK İSTEYENLER :

1- ozturk_sertac
2- teflon
3- fear_factor
4- teksavasci
5- karamurat
6- ChAgLaR ( maybe !)
7- deer_152
8- mox2cn
9- eh62
10-

HAFTA İÇİ KATILMAK İSTEYENLER

1-
2-
3-

NOT : Katkılarından ve katılımlarından dolayı listede olan ve olmayı düşünen tüm arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
Bu arada deer_152 taaa Telirdağ'dan, ChAgLaR da taaa Pendik'ten geliyor; bilmem dikkat ettiniz mi?????

su sıralar istanbuldayım ama nerde oldugumuz önemli degil beyaz show için cok kısa zamanda 20 kişi bulunabiliniyor ama bu konuda pek olmamıs ben mesajı dahai ilk kez gördüm

sürekli düşen biri olarak galiba bu egitime ihtiyacım olacak kendi yaramı kendim sararım...

liste güncellendi, yalnız atlamamamız gereken bi konu var; listede ismi kayıtlı olup da cep tel. + sabit tel. + kan grubu 'nu bana özelden atmayan arkadaşlar var, bu iletişim için önemli; göstereceğiniz özen için şimdiden teşekkürler arkadaşlar...:cat:

ya bu çok güzel bir organizasyon ve tabi ki çok katılmak istiyorum ama ben c.tesileri tam o saatler arası çalışıyorum:pr: Bu durumda katılamıycam yani öylemi?:salut:

deer_152 gönderdi...

ChAgLaR sağlık olsun, ben de hafta sonları çalışıyorum, ama özel izin vs... bişeyler yapçem artık...
deer_152; bilgilerini özelden atman yeterli :cherry:

Aslında benim kendi işim ama işin başında durmazsam olmuyo maalesef.. :pale: Şirkette imza gerekiyo bişe oluo :pr: Babamla çalışıorum o da c.tesileri arazi zaten:mrgreen: Bakalım bende bişeyler ayarlamaya çalışıcam bi kesinleşsinde..
(O maybe güzel olmuş:mrgreen: )

hortlatayım dedim, belki birileri daha katılmak ister...

Arkadaşlar Hızır Acil'den Esma hanımla az önce telefonda konuştum.. Bizim kurs Ocak'ın son haftası start alıyor !
Bilginize...
Henüz 9 kişiyiz, 11 kişi daha gerekiyor !

volkanla konuşiym o da katılabilir kursa

:cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat:

ben de skullhunter 'a mesaj attım, konuyu ana sayfaya taşıması için, bakalım ne olacak..
Hani bu aralar sık sık ölüm haberleri alıyoruz da birileri başsağlığı diliyor ya...
Hani birileri vefat topiklerine bilinçlenelim çığlıkları atıyorlar ya...
Sahi neredeler bu insanlar ?

Yoğun talep gözlerimi yaşartıyor doğrusu...

evet bilinçlenelim deniyor fakat bu tarz eğitimlere kimse katılmıyor ya da biliyolardır ilk yardım die geçti bir an aklımdan :silent:

skullhunter'dan cevap geldi şimdi. Etkinliğe son 15 gün kala yaparız bişeyler diye..

:silent: ilginç bi yaklaşım olmuş, neyse yaparlar artıkın bi ara bişiiler

kurstan aradılar şimdi... 27 Ocak'ta başlıyoruz..

27 ocak
03 şubat
10 şubat

toplam üç gün...

:)

Şu bugünkü ''lolita22'' vak'asında birşey dikkatimi çekti :silent: 11:00 ile 14:00 arasında tam 300 defa görüntülenmiş :cyclopsan . Yani her 1 saate 100 defa tıklanmış... Niye, çünkü nick sexi bi nick ; ''lolita22'' :bounce: E ozaman eşşeklik bende! fear_factor da nedir ki :p yaz oraya ''okşan_tam_kıvamında'' diye bir nick. Başlığı da yaz oraya ''evde yalnızım bilin bakalım üzerimde şu an ne var'' diye; ver coşkuyu, sonra bak bakalım tıklanma sayın her dakika nasıl artıyor. Site kilitlenir valla :pr: Ben de kalkmışım yok ilk yardım, yok eğitim, yok bilinçlenme, yok şu yok bu... eşşeklik bende ....

Ellerine sağlık valla :p güzel söylemişsin dostum. Ya chaglar sen pendikten nası gideceksin edirnekapıya?motorlamı,yoksa toplu tasımayla filanmı? Ben suadiye de oturuyorum,hani utanmasam anadolu yakası içinde merkezi biyer bulsak dicem ama,hala ilk 20kişi toplanamadı galiba.
Bide arkadaşlar şuyüzden bence ilgi yok; bu başlığı ben tesadüfen gördüm,o kadar cabuk kayboldu ki,yine arama menüsünden filan bulup actım bu başlığı.Yoksa eminim tarih yaklaşıp anasayfada daha uzun kalmaya basladığında talep de artacaktır (yani öyle umuyorum) Emeği geçip de uğraşan,fikirlerini yazıp da bizle paylaşan arkadaşlara teşekkür ediyorum.Üstüne düşülüp,yılmadan tekrarladığımız,sürekli aktif bi organizasyon olmasını
temenni ediyorum.:cat:

Bestapo ilgi gösterdiğin için teşekkür.. az önce skullhunter ile telefonda görüştüm... konuyu ana sayfaya taşıyacaklar...
Ben de arama menüsünden ulaşıyorum :mrgreen:

Neyse, 10. kişi olmak istiyorsun, doğru mu anlamışım :p

Valla istiyorum diyeceğim ama bi başkasının hakkınıda yiyip kontenjanı işgal etmek istemiyorum,zira işler biraz yoğun şuaralar,cumartesileri filan da kalıyorum bazen ofiste..
Benim gözüm kulağım forumda.Tekrar yakın zamanda sizlerle temasa geçip net bişey söylicem

Sanırım minimum rakam için 11 kişi kaldı değil mi Fear_factor?? Keşke daha fazla katılım olsa keşke daha çok kişi bu organizasyon sayesinde İlk Yardım konusunda bilinçlense...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar