..::[İstanbul-MT]::. Hadi Bayramlaşmaya 23.12.2007 Pazar Tophane Buluşması Saat 19.30

Hasan almaz basan alır :queen:
:queen:
Nie kıskansın olm.. Sen GKN ile Eminin samimi fotosunu görmedinmi bi kaç sayfa öncesindeki :cherry:
Kemal aldatılıyomu yoksa o da çoğunluktan yana mı bilemem :queen:
yine :queen:
emin kaç olüüm kaaaççç:queen:
ben bu şartlar altında ancak hollandaya kaçarım:mrgreen:
valla benm gözümün önünde ilk defa yenildi bi ilktii bende albümüme koyarım... :cherry::rendeer:
hehe benim ikinci görüşümdü :)

valla benm gözümün önünde ilk defa yenildi bi ilktii bende albümüme koyarım... :cherry::rendeer:

herseyın bır ılkı vardır tugcetugce görduğun gıbı ben sanalda yazmıyorum söyle yenerım boyle yenerım dıye gelıyorum ve yenıyorum icraat olayı bak bıcak gıbı kestı tık yok pınardan :queen:

resım ceken arkadasa rıcamız yenıldığı zaman koltuğunun altına tavla aldığı o resmı koyabılırse pınarı kapak yapcaz MT'ye :queen:

selamlar
tansel

herseyın bır ılkı vardır tugcetugce görduğun gıbı ben sanalda yazmıyorum söyle yenerım boyle yenerım dıye gelıyorum ve yenıyorum icraat olayı bak bıcak gıbı kestı tık yok pınardan :queen:

resım ceken arkadasa rıcamız yenıldığı zaman koltuğunun altına tavla aldığı o resmı koyabılırse pınarı kapak yapcaz MT'ye :queen:

selamlar
tansel

ben pınarın yanında oturuodum o sırada ne olur ne olmaz yenilen agresif olur diye bi ara kaçtım :cherry: yenilen pınar çıktı bu sefer geri geldim:)

GKN

beklemeyin foto falan
ben bugün muharremden aldım fotoyu:) içler acısı:queen:
kesinlikle konamaz foruma:p

abi bana özelden atsana yaw merak ettim :queen: :queen: :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu topıc hala devammı edıyor yaa :queen:

GKN

yapma yaw oysam kı flaş haber gecıcektık bız o resmı MT' de başlık bılem hazırlamıştık:p

""Ders almam Ders veririm""

:queen::queen::queen::queen:

sen hangi resimden bahsediyosun
yoksa aslan terbiyecisi resmimimi gördün:queen:

:silent: valla ii salladınız bu resmi ama olsun elvet bir gün bende yakalarım uygun bi pozisyon çekerim bak o zaman nasıl barıttırcam sizleri :queen::queen::queen::queen:

olüm ben www.topaçyanlar.kom adresine koydum resmi
hit oldu:queen:
şimd böle bi site varmı die bakanda olur hee:mrgreen:

Yaa kulağım çınlıyo niye aceba???

Haa sinekmiş vay adi sinek, bende kulaam çınlıyo sandıydım :cherry:

işte bir ist mt buluşmasın daha bu buluşmaya yetişmek için akhisarsdan yola çıktım eksozun yolda kopması bile durduramadı beni ve yetiştim özlemişim milleti çılgın genç motorcuları neyse fazla uzatmadan bendeki resimler

rica ederim kardeşim benim içinde zevkti sizlerle sohbet etmek,daha fazla kalmak isterdim ama bidiğiniz gibi yoldan geldim başka buluşmalarda görüşmek üzaere.

alper im slm kardesim sen ugrarmidin siteye resmini gordum varya sasirdim kardes bana ozelden msj atarsan sevinirim senin niki unuttum desem yalan olmaz neyse kardesim kendine iyi bak gorusmek uzere diyiyorum bye bu arada da herkesin gecmiz bayramini kutlarim :rendeer::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar