..::[İstanbul-MT]::. Hadi Bayramlaşmaya 23.12.2007 Pazar Tophane Buluşması Saat 19.30

arkadaslar benım pınarı tavlada yendığım resımler yok mu? kımde bızahmet yukleyıversın de mıllet tavla fukarası görsun oyle topıklere yazmakla tavla oynanmıyomuş gecen de konusuyodu yendım pazar aksamıda konustu yendım gelecekte yıne konusursa yıne yeneceğım sonucu bellı olan maçlardan zevk almıyorum ama ne yapayım :)

selamlar

resim var ya abicim :mrgreen:

Bademcik ameliyatı yapan vardı, sonra yüzüne ağda yapan bile vardı, onları geçtinizde kemalle gökhanın aşkına mı takıldınız:p

Rahat bırakın çocukları, hollanda gezisi düzenliycek onlar:queen::queen::queen:

bademcik ameliyatını kim yaptı ya? ben nerdeydim o zaman :mrgreen: hollanda gezisine benide yaz abi +1 :queen:

hee, siz onlara baksanıza,
ben tavla oynarken tam konuya hakim olamadım ama biri nasıl ağda yaptırdıını anlatıyodu:queen:

ayıp ya erkek adama hiç ağda yakışırmı ? cık cık cık, kim o edepsiz acaba? :mrgreen: neyse en azından MANİKÜR PEDİKÜR değil, alt tarafı ağda, dimi aye abi :mrgreen:

ya birde niye hep ben uyuduktan sonra geyik muhabbeti başlıyo? biraz erkene alsanızda bi iki kelam da biz etsek olmazmı? yoksa yaşımmı tutmuyoda beni uyutup topicin başına geçiyosunuz :mrgreen:

GKN

resim var ya abicim :mrgreen:

bademcik ameliyatını kim yaptı ya? ben nerdeydim o zaman :mrgreen: hollanda gezisine benide yaz abi +1 :queen:

ayıp ya erkek adama hiç ağda yakışırmı ? cık cık cık, kim o edepsiz acaba? :mrgreen: neyse en azından MANİKÜR PEDİKÜR değil, alt tarafı ağda, dimi aye abi :mrgreen:

ya birde niye hep ben uyuduktan sonra geyik muhabbeti başlıyo? biraz erkene alsanızda bi iki kelam da biz etsek olmazmı? yoksa yaşımmı tutmuyoda beni uyutup topicin başına geçiyosunuz :mrgreen:

olüm, sen deilmiydin ağda işini bana sorun diyen,
hatta adam 50 liraya ağda yaptırıyorum dedi sende benim ağdacı manikür pedikürle komple servisi 30 yapı demedinmi:queen::queen:
şu an topicte kimsenin olmayışı senin ağdacıne gitmelerinden sebeptir:queen::queen:

hatta adam 50 liraya ağda yaptırıyorum dedi sende benim ağdacı manikür pedikürle komple servisi 30 yapı demedinmi:queen::queen:
şu an topicte kimsenin olmayışı senin ağdacıne gitmelerinden sebeptir:queen::queen:

bende duydum banada teklif ettiler ama asla kabul etmedim:queen::queen:
bide sir agda yaptırıolarmış:queen::queen:

30 deil yaa.. Saç sakal ağda 10 ytl veriyorum dedi..
10 ytl de paramı yahu.. Bence senin kuaförünün amacı başka :p

GKN

bende duydum banada teklif ettiler ama asla kabul etmedim:queen::queen:
bide sir agda yaptırıolarmış:queen::queen:

olüm sen öle bi kıl yumaa olmuşunki adam 30 liraya makas vurmas sana:p
istersen gel seni büyükbabama götürim, bahçe makası var onda:queen::queen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
olüm sen öle bi kıl yumaa olmuşunki adam 30 liraya makas vurmas sana:p
istersen gel seni büyükbabama götürim, bahçe makası var onda:queen::queen:

Zaten adam kıllardan küpeyi takamamış, küpe diye şarjı tornavidayla vida takmışlar kulana:queen:

:cherry:
vay bee! neyse madem foyamız meydana çıktı, bizim berberin bu kadar sükse yapacağını bilseydim ağda işinde anlaşırdım, getirdiğim her adamdan %50, senden %70 komisyon, niye mi? tüy mü var abicim sende :mrgreen: ayrıca hiç hatırlamıyorum böyle dediğimi (gazoz da içmedim ama) neyse :mrgreen:
30 deil yaa.. Saç sakal ağda 10 ytl veriyorum dedi..
10 ytl de paramı yahu.. Bence senin kuaförünün amacı başka :p
aynen katılıyorum, GKN nickli arkadaş, kuaför gittiğinde sana gazoz da ısmarlıyo mu :queen:

vay bee! neyse madem foyamız meydana çıktı, bizim berberin bu kadar sükse yapacağını bilseydim ağda işinde anlaşırdım, getirdiğim her adamdan %50, senden %70 komisyon, niye mi? tüy mü var abicim sende :mrgreen: ayrıca hiç hatırlamıyorum böyle dediğimi (gazoz da içmedim ama) neyse :mrgreen:

aynen katılıyorum, GKN nickli arkadaş, kuaför gittiğinde sana gazoz da ısmarlıyo mu :queen:

10 ytl ye gazoz ısmarlıyolarmış.. Bu bilgiyede ulaştık emin sayesinde :queen:

GKN

:queen:
düşün lam yakamdan
yakarım bu siteyiii:mrgreen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ben düşerimde sen bırakırmısın? hadi beni bıraktın mavideliyi hiç bırakırmısın:mrgreen: laf gene döndü dolaştı ona geldi ya

Tenhalarda menhalarda buluşurlar onlar, artık bu aşk durdurulamaz:queen:

Gısgançç Emin :p

GKN

o zaman ben sefkilime
galatadan at beni in halice tut beni şarksıını armağan ediom:queen:
emin sanada 'Ayva çiçek açmış yazmı gelecek i' :queen::queen:

sööleyene bah, seni alcaz dediysek havaya girme hemen
almadık henüz::miiz::
sana hollanda vize vermedi:queen::queen:

Son düzenleme:

Nie kıskansın olm.. Sen GKN ile Eminin samimi fotosunu görmedinmi bi kaç sayfa öncesindeki :cherry:
Kemal aldatılıyomu yoksa o da çoğunluktan yana mı bilemem :queen:

arkadaslar benım pınarı tavlada yendığım resımler yok mu? kımde bızahmet yukleyıversın de mıllet tavla fukarası görsun oyle topıklere yazmakla tavla oynanmıyomuş gecen de konusuyodu yendım pazar aksamıda konustu yendım gelecekte yıne konusursa yıne yeneceğım sonucu bellı olan maçlardan zevk almıyorum ama ne yapayım :)

selamlar

valla benm gözümün önünde ilk defa yenildi bi ilktii bende albümüme koyarım... :cherry::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar