arkadaslar benım pınarı tavlada yendığım resımler yok mu? kımde bızahmet yukleyıversın de mıllet tavla fukarası görsun oyle topıklere yazmakla tavla oynanmıyomuş gecen de konusuyodu yendım pazar aksamıda konustu yendım gelecekte yıne konusursa yıne yeneceğım sonucu bellı olan maçlardan zevk almıyorum ama ne yapayım
selamlar
resim var ya abicim :mrgreen:
Bademcik ameliyatı yapan vardı, sonra yüzüne ağda yapan bile vardı, onları geçtinizde kemalle gökhanın aşkına mı takıldınız
Rahat bırakın çocukları, hollanda gezisi düzenliycek onlar:queen::queen::queen:
bademcik ameliyatını kim yaptı ya? ben nerdeydim o zaman :mrgreen: hollanda gezisine benide yaz abi +1 :queen:
hee, siz onlara baksanıza,
ben tavla oynarken tam konuya hakim olamadım ama biri nasıl ağda yaptırdıını anlatıyodu:queen:
ayıp ya erkek adama hiç ağda yakışırmı ? cık cık cık, kim o edepsiz acaba? :mrgreen: neyse en azından MANİKÜR PEDİKÜR değil, alt tarafı ağda, dimi aye abi :mrgreen:
ya birde niye hep ben uyuduktan sonra geyik muhabbeti başlıyo? biraz erkene alsanızda bi iki kelam da biz etsek olmazmı? yoksa yaşımmı tutmuyoda beni uyutup topicin başına geçiyosunuz :mrgreen: