..::[İstanbul-MT]::. Hadi Bayramlaşmaya 23.12.2007 Pazar Tophane Buluşması Saat 19.30

Son düzenleme:
baylar bayanlar bu topik burada bitersee hayırlı olacak galiba baya kötüye doğru gidiyorrr şaka veya cidi anlaşılamaz duruma gelmişşş bir daha bu topikteki kimse birbiriyle görüşmeyecek gibi gözüküyor herkese selamlar.

Bu konuya 448 cevap yazıldı 5908 kere görüntülendi..:)

yönetim uyuma...siteye sahap çık...site elden gidiyorr...huuu...

ne kimsenin aklına geyik muhabbeti gelmemiş boş boş yazı lar yazmışsınız sizi acemiler :queen::queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vala tebrık edıyorum geyıkcıler grubunu :cherry::cherry:

hehe,bulusma topic'i diye girdim,neler gordum...Ama kisisel goruse saygi arkadaslar,Lutfen !! :p
Istanbul Mt,size bayiliyorum,bir geyik ustadi olarak soyleyebilirimki bu kadar guzelmi geyik doner off.$u lanet memleketten kurtulup Turkiyeye geleyim her gezinize banko uyeyim haberiniz ola :)

GKN

bu topice artık yazmiim diyorum mındar oldu die ama dayanamıyorum:mrgreen:

hehe,bulusma topic'i diye girdim,neler gordum...Ama kisisel goruse saygi arkadaslar,Lutfen !! :p
Istanbul Mt,size bayiliyorum,bir geyik ustadi olarak soyleyebilirimki bu kadar guzelmi geyik doner off.$u lanet memleketten kurtulup Turkiyeye geleyim her gezinize banko uyeyim haberiniz ola :)

gel gelll, öylee gel, topla geelll:queen:
bekliyoruz kardeşim:wiinkk:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
gel gelll, öylee gel, topla geelll:queen:
bekliyoruz kardeşim:wiinkk:

Bostancı sahilde dürümcülük yaptınmı hiç?

Bu yardımsever kişilik bana heç yabancı gelmiyo:queen:

gel gel gel öyle gelll toplaa toplaaa gell all all alllllllll alllllllllllll:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar