[İstanbul MT] Ev yemekleriyle iftara davet / 22.09.2007 Cumartesi

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
merhaba arkadaşlar silah1(halis) arkadaşla sizlere sade bir yer seçtik kağthanede profilo anadolu teknik lisesi halısaha büfesi hanımların ellerinden iftar menüsü bize özel olarak hazırlancak .çok samimi aile içi bir ortamda temiz ve leziz yemekler eşliğinde fiatı çok uygun,istedikki sade bir yerde başbaşa bir iftar geçirelim.adresi ve mekan resimlerini biraz sonra eklicem.katılımın olması dileğiyle.perşembe akşamına kadar listenin kesinleşmesi lazım ona göre hazırlık yapacaklar sanırım.gelmek isteyen arkadaşlar isimlerini bana yazdırabilirler,
bilgi için tel nmrm:0 5427624303.
tarih:22.09.2007 CUMARTESİ adres:cendere caddesi no:8 ayyıldız fabrka mevki kağıthane son durağı yanı profilo anadolu teknik lisesi halı saha büfesi. GELMEK İSTEYİPTE BULAMAYANLAR BANA CEPTEN ULAŞABİLİRLER YÖNLENDİRME YAPABİLİRİM

NOT:MOTORLARIMIZ VE ARABALARIMIZ İÇİN OKULUN DAHİLİ BAHÇESİNDE GÜVENLİ YER VARDIR

işte buluşma yerimizin resimleri

fix menü:
1.çorba
2.ana yemek (beyaz et)
3.pilav
4.salata
5.meşrubat
6.tatlı
7.limitsiz çay ve tatlı sohbetli birlikteliğimiz
13 ytl

katılım listesi

1.ümmet perkitan
2.silah1
3.ihsanhakan abi
4.KAARİA
5.faruk59
6.syrıana [bülent]+arzu
7.çağlayandan moto harun [hüseyin)
8.pınarrr
9.DENİZCİMUZAFFER+1
10.metalgod+1
10.sPORTSoFFICER
11. tencere
12.__BB__
13.tugcetugce
14.ydanis
15.berkforce
16.darkdıamond
17.alper_tim
18.zentürk
19.tikky
20.achille
21.Discordian
22.SYMALİ +1
23.dorlion
24.nevaragain34
25.bybrut
26.szr
27.komutan
28.dalyanoner
29.mniz(mustafa)
30.erkale motordan(ercan erkale)mecidiyeköy

Son düzenleme:
Ümmet hocam beni yazabilirsin,yerin planını eklede kaybolmayalım oralarda:rendeer:

Abicim sen beni listeye yazma ama işten bi süreliğine çıkabilirsem iftarda yanınızda olucam.Şimdiden Allah kabul etsin.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Son düzenleme:
Ümmet abim, davetin için teşekkürler ederiz. Bir aksilik çıkmazsa orada olacağız. Herkesin İbadetini şimdiden Allah Kabul etsin:rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ummet abi faruk59 şimdiden ekleye bilirsin ben davet ettim oda gelirim dedi belki şu anda calıştıgı için yazamaz

ne güzel bende ist da olmak isterdim. birlik beraberlik böle kutsal aylarda daha bir ehemmiyet kazanıyor. Şimdiden bütün kardeşlerimin oruçlarını Allah kabul etsin....

Herkese selam
Sizlerle tanışmak için güzel bir vesile olur.O listede ben de olmak isterim.
Allah bir mani vermez ise c.tesi ordayım.Fakat ayrıntıları alalım hakkaten kaybolmayalım.Bir de bende motor olmadığı için otomobil ile gelicem otopark problemi varmıdır acaba?

bende gelmek isterdim ama mesafe çok kısmet başka orgazizasyonlarda görüşmek dileğiyle selamlar

Ayni gun sirketin bir organizasyonu var, sabah 9'da basliyor bitis saatini bilmiyorum. Bitis saatini ogrenip katilabilecek olursam haberdar ederim sizleri.

ümmet abicim davetin için teşekkürler...bize 5-10 dk.mesafede olan davete kayıtısız kalmamız mümkün değil...bizleride ekleyebilirsin listeye...görüşmek üzere...

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaşlar açık adresi ve mekanın reimlerini ilk sayfada ekledim

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ümmet abicim davetin için teşekkürler...bize 5-10 dk.mesafede olan davetiye kayıtısız kalmamız mümkün değil...bizleride ekleyebilirsin listeye...görüşmek üzere...

sen sagmısın nerelerdesin ya merak etmeye başlamıştım :queen::queen:

sen sagmısın nerelerdesin ya merak etmeye başlamıştım :queen::queen:

ya halis abi sorma...esasen pek fazla org.kaçırmam ama şimdi motoru satıyoruzda (tabi alan yok orası ayrı piyasa ölü :mrgreen:) fazla km yapmamaya çalışıyorum...ama profilo lisesi bana 3 km o yüzden sorun yok yani ordayız... :cherry:

Yahu benim lisem burası. Gelsem bi dert gelmesem bi.
Şimdi orda psikopat Ahmet Şahini görmek var. Görürsek döver misiniz rica etsem :D

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Yahu benim lisem burası. Gelsem bi dert gelmesem bi.
Şimdi orda psikopat Ahmet Şahini görmek var. Görürsek döver misiniz rica etsem :D

dövmesek motosikletin arkasına baglayıp sürüklesek olmazmı :queen:gel sen göster

Ahanda geliyorum. Hep bu anı bekliyordum. Adam kabusum oldu manyak.. Psikolojimi bozdu benim. İşte intikam çanları çamaya başladı muhuhahahahaa :D

ümmet abi çağlayandan moto harunda geliyo demek he...kendisiyle çok eski tanışırız ama bayadır görüşemiyoduk...iyi oldu vallaha...iyi ustadır kendisi görürsen selamlarımı ilet...:cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ahanda geliyorum. Hep bu anı bekliyordum. Adam kabusum oldu manyak.. Psikolojimi bozdu benim. İşte intikam çanları çamaya başladı muhuhahahahaa :D

sen gel senin intikamın benim intikamım hepimiz birimiz birimiz hepimiz için (ya ben bunu biryerden hatırlıyorum sanki başka biri de söylemişti) :queen::queen::queen:

ya halis abi sorma...esasen pek fazla org.kaçırmam ama şimdi motoru satıyoruzda (tabi alan yok orası ayrı piyasa ölü :mrgreen:) fazla km yapmamaya çalışıyorum...ama profilo lisesi bana 3 km o yüzden sorun yok yani ordayız... :cherry:

ben bir sene ugraştım dragstar ı satmak için olmadı adam 2 ayda sattı :pr::pr:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar