[İstanbul MT] Ev yemekleriyle iftara davet / 22.09.2007 Cumartesi

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
slm

ümmet abi çağlayandan moto harunda geliyo demek he...kendisiyle çok eski tanışırız ama bayadır görüşemiyoduk...iyi oldu vallaha...iyi ustadır kendisi görürsen selamlarımı ilet...:cat:

evet hüseyin geliyor uzunboylu aprillası olan aynı zamanda motoran servisi kendisi selamını söylerim.

Son düzenleme:
Bende geliyorum abi ekleyebilirsin benide. Halı sahayıda şimdilik rezerve et istersen opsiyonlu olarak...diğer topic teki sonuca göre iftar sonrası oynarız belki

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ekleyin listeye metlagod diye :) sonunada bi +1 lütfen :)

gelemeyebilirim bende belli olmaz abicim..

gelemeyebilirim bende belli olmaz abicim..

Arada sadece 1 mesaj var nasıl bu kadar çabuk kıvırabiliyosun be kardeşim :queen:

Ümmet Abicim geçen cumartesi gelmedim ve görüşemedik o yüzden bu cumartesi kesin birlikteyiz.. Halis Abi ve sen seçtiğinize göre yeri tercih doğru.. Cumartesi görüşmek üzere.. Ben olayın +1 şekline dönüşmesi için çalışmalara başlıyayım :queen::queen::queen:

arkadaşlar asıl yarışlar pazar günü...ama sıralama turlarına gitmek tabiki tercih meselesi...

kağıthane çok karışık eyvah eyvah:)
ben de gelmek istioyorum artçıyım tabi yine:mrgreen:
şimdilik yazın benide bi şekilde gelmeye çalışırızzz....:bounce:

benide listeye ekleyebilrisiniz...İNŞALLAH geleceğim.
ümmet abi ve halis abi öncelikle tebrikler organizasyonu güzel düşünmüşünüz.mekan ve fiyat gayet uygun bütün arkadaşlara uyar.lüks bi yerde 30-100 ytl arası bir fiyata iftar açmak herhalde orucun asıl manasına ve ruhuna aykırı gibime geliyor. (benim düşüncem)
görüşmek üzere...

Son düzenleme:
abi bende gelmek isterdim fakat cumartesi aksam calisiyorum. Cuma gunu olsaydi keske...

ümmet abi yaz abi sevinelim o akşam aksi bir durum olmazsa yanınızdayım sevgiler

b.çekmece, avcılar, beylikdüzü tarafından motosikletle geçecek ve dönüşte de aynı güzergahı kullanacak motosikletli bir hayırsever varsa ben de gelebilirim ;)

tek başıma yola çıkarsam anca sahurda yanınızda olurum :queen:

Yahu benim lisem burası. Gelsem bi dert gelmesem bi.
Şimdi orda psikopat Ahmet Şahini görmek var. Görürsek döver misiniz rica etsem :D

Allah'a şükür,geliriz arkadaşım! Normalde zamanım çok kısıtlı ama bu mesaj gelmezsem korkaklık yaparmışım gibi hissettireceği için şartları sonuna kadar zorlayıp gelmeme sebep olacak.Orada olacağım ve destek olacağım.:cat:

Ayağım iyileşsede gelsem inş ... Gerçi kaportanın yarısı dağınık ama :)
Dağınık kaportalı motoru kabul ederseniz gelirim ....:)
Malumunuz attık bu gün motoru yerlere... :)
Motorun servisine gidiyorduk rotayı acil servis'e çevirdik :)

motorsikletin bakımını yaptırabilirsem bende gelmek istiyorum. karar ıcın son tarıh nedır?

b.çekmece, avcılar, beylikdüzü tarafından motosikletle geçecek ve dönüşte de aynı güzergahı kullanacak motosikletli bir hayırsever varsa ben de gelebilirim ;)

Allah bir mani vermez ise cumartesi 15:30 gibi k.çekmeceden çıkıp o tarafa doğru gidip iftar sonrasında beylikdüzüne döneceğim uygunsa gelebilirsiniz. aynı güzergahta olan varsa gelebilir artçı 3 e kadar yolu var :) arabayla gidiyoruz.

Acıkcası gitmek istiyorum ama bir işim var onu halletmeye calışıyorum söz verip kıvırmak istemem ama cumartesi belli olur ümmet abiye haber veririz istersen beraber gideriz olur mu?

PS:Yunus hafta başından beri takip ediyorum bu topigi sende aklımı çeliyorsun yaa:))) senin tel bende var mutlaka haberleşiriz seninle
0537 320 52 14 Mustafa

abi bende gelmek isterdim fakat cumartesi aksam calisiyorum. Cuma gunu olsaydi keske...

Bir turlu bulusamadık yawww:)
Bak buyukcekmeceden bır arkadas daha var yanına arkadas arıyor gel sende katıl kervana

Ayağım iyileşsede gelsem inş ... Gerçi kaportanın yarısı dağınık ama :)
Dağınık kaportalı motoru kabul ederseniz gelirim ....:)
Malumunuz attık bu gün motoru yerlere... :)
Motorun servisine gidiyorduk rotayı acil servis'e çevirdik :)

Cok geçmiş olsun
önemli bir sey yok inşallah?
Motor dağınık olsun boşver sana bir şey olmasın

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaşlar iftar bahane maksat bir arada olup sohbet etmek bulayanlar ummet abiye ulaşsın gerekirse gider alırız oldukları yerden

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar