[istanbul mt]bir garip köy garipçe'ye yol alıyoruz ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yapmadık ki zaten istem dışı gelişen olaylardı... asıl gelicez deyip gelmiyenlerde kendileri bu arada :bounce: :p

çağla yapma kendini aklican diye iftira atma caddeye kadar gelen orayada gelir kimi çağırdın sen ve saat kaçta sölermisin...

yok yaa sanmam yapmazlar öyle şey bence atıyosun, yada bir yanlış anlaşılma vardır.. :silent: :cyclopsan :bounce: :queen: :queen: :queen:

bak çağla açıklasın yanlış anlaşılma mı satışmı görelim...

Son düzenleme:
yapmadık ki zaten istem dışı gelişen olaylardı... asıl gelicez deyip gelmiyenlerde kendileri bu arada :bounce: :p

çağla yapma kendini aklican diye iftira atma caddeye kadar gelen orayada gelir kimi çağırdın sen ve saat kaçta sölermisin...

::tartis:: noluyorsunuz ya aaa birileri patlamaya hazır bomba gibi ::xs26:: geldi bana .. :silent:

Yahu bi gitsek de şu konu kapansa :mrgreen::mrgreen: 4413 mesaj olur mu yahu bi konuda :p

tabiyki söyliyim hepinizi yeşim davet etti çay içmedik buyrun birlikte içelim dedi tamam geliyoruz dediniz. bekledik yarıma kadar sonra gürkanla konuştuk herkes evine gitti bende evdeyim dedi... sizi davet ettiğimizde saat 11 di.

ne bileyim böyle arka arkaya atışınca bir an ciddi gibi geldi aman dedim :mrgreen:

yok ciddi olsa atlar giderim yanına zaten yüzyüze hallederiz....::144::

Yahu bi gitsek de şu konu kapansa :mrgreen::mrgreen: 4413 mesaj olur mu yahu bi konuda :p

gitsekte kapanmazki konu fotoğraf yüklemesi var yorumları var...

tabiyki söyliyim hepinizi yeşim davet etti çay içmedik buyrun birlikte içelim dedi tamam geliyoruz dediniz. bekledik yarıma kadar sonra gürkanla konuştuk herkes evine gitti bende evdeyim dedi... sizi davet ettiğimizde saat 11 di.

saat 11 de davet mi edilir...

Son düzenleme:

ben burda bir satış göremedim ama :silent:

ben burda bir satış göremedim ama :silent:

olayın başını atlıyo ama...
gündüz caddeye gidilicek kimler geliyo dedik...
bunlarda bizde gelicez dedi yeşimden kalkıp caddeye geliceklerdi...
organizasyonu yaptık sucuk falan yapıcaktık biz...
tabi ne oldu bunlar yeşime gitti biz caddede yemek yedik ordan maçı izlemeye gittik maç bitti dağılıcakken bunlar aradı gelin diye ama o saatte yalan olurdu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar