küstüm ve gidiyorum :salut:
hayatta inanmam....
çok ciddiyim
neyse ben gidiyorum gerçekten
ve küstüm :cherry:
günaydın yenge![]()
işte sitede sözüne inandığım tek bayan...
günaydın yenge...
hayatta inanmam....
günaydın :mrgreen:
günaydın cem :mrgreen: Teşekkür ederim :mrgreen: :mrgreen:
alemsin yaa :queen: :queen: :queen:
yenge acayip satış yedik...
yok yaa sanmam yapmazlar öyle şey bence atıyosun, yada bir yanlış anlaşılma vardır.. :silent: :cyclopsan :bounce: :queen: :queen: :queen:
yapmadık ki zaten istem dışı gelişen olaylardı... asıl gelicez deyip gelmiyenlerde kendileri bu arada :bounce:![]()
yok yaa sanmam yapmazlar öyle şey bence atıyosun, yada bir yanlış anlaşılma vardır.. :silent: :cyclopsan :bounce: :queen: :queen: :queen:
yapmadık ki zaten istem dışı gelişen olaylardı... asıl gelicez deyip gelmiyenlerde kendileri bu arada :bounce:![]()
çağla yapma kendini aklican diye iftira atma caddeye kadar gelen orayada gelir kimi çağırdın sen ve saat kaçta sölermisin...
bak çağla açıklasın yanlış anlaşılma mı satışmı görelim...
::tartis:: noluyorsunuz ya aaa birileri patlamaya hazır bomba gibi ::xs26:: geldi bana .. :silent:
yok be banu bomba falan değiliz ama sevdiğimizden kırılmalar oluyo... bizim gönlümüz kırılıyo başkalarının kafası kırılıcak garipçede...
çağla yapma kendini aklican diye iftira atma caddeye kadar gelen orayada gelir kimi çağırdın sen ve saat kaçta sölermisin...
bak çağla açıklasın yanlış anlaşılma mı satışmı görelim...
ne bileyim böyle arka arkaya atışınca bir an ciddi gibi geldi aman dedim :mrgreen:
Yahu bi gitsek de şu konu kapansa :mrgreen::mrgreen: 4413 mesaj olur mu yahu bi konuda![]()
tabiyki söyliyim hepinizi yeşim davet etti çay içmedik buyrun birlikte içelim dedi tamam geliyoruz dediniz. bekledik yarıma kadar sonra gürkanla konuştuk herkes evine gitti bende evdeyim dedi... sizi davet ettiğimizde saat 11 di.
Yahu bi gitsek de şu konu kapansa :mrgreen::mrgreen: 4413 mesaj olur mu yahu bi konuda![]()
tabiyki söyliyim hepinizi yeşim davet etti çay içmedik buyrun birlikte içelim dedi tamam geliyoruz dediniz. bekledik yarıma kadar sonra gürkanla konuştuk herkes evine gitti bende evdeyim dedi... sizi davet ettiğimizde saat 11 di.
ben burda bir satış göremedim ama :silent:
yok ciddi olsa atlar giderim yanına zaten yüzyüze hallederiz....::144::
gitsekte kapanmazki konu fotoğraf yüklemesi var yorumları var...
saat 11 de davet mi edilir...
ya ama bizde 10da anca gittik yeşimeale:
tamam sende haklısın saat geçtiale: