[istanbul mt] 26.07.09 Şile Deniz Kum Güneş ve Beach Volley turnuvası gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
günaydın dostlar
herkese güzel bir gün diliyorum....
bugün yola çıkıcak tüm arkadaşlara kazasız belasız yolculuklar hepinize.... dikkatli gidin ve gittiginizde ben orda olamazsam bana haber verin lütfen :rendeer:

yarın çıkıcak arkadaşlar.... bugün burda olamıycam görevli arkadaşlar yol boyunca size yardımcı olucaklar. lütfen sizde kurallara uyarak, yola çıkmadan motosikletinizin bakımlarını yaparak, benzininizi yola çıkmadan kontrel ederek onlara yardımcı olun... ikea dan kamp alanına kadar gkn (gökhan) size öncülük edicek... lütfen yolculuk öncesi uyarıları dikkate alın.... hepinize kazasız belasız yolculuklar dilerim.... :rendeer:

not: arkadaşlar tavlası olan varmı? getirebilir mi?

Tamam benim kesinleşti çadırımı alıp geliyorum :D saat en geç 2.15 gibi zincirlikuyu bp de olurum

günaydın dostlar
herkese güzel bir gün diliyorum....
bugün yola çıkıcak tüm arkadaşlara kazasız belasız yolculuklar hepinize.... dikkatli gidin ve gittiginizde ben orda olamazsam bana haber verin lütfen :rendeer:

yarın çıkıcak arkadaşlar.... bugün burda olamıycam görevli arkadaşlar yol boyunca size yardımcı olucaklar. lütfen sizde kurallara uyarak, yola çıkmadan motosikletinizin bakımlarını yaparak, benzininizi yola çıkmadan kontrel ederek onlara yardımcı olun... ikea dan kamp alanına kadar gkn (gökhan) size öncülük edicek... lütfen yolculuk öncesi uyarıları dikkate alın.... hepinize kazasız belasız yolculuklar dilerim.... :rendeer:

not: arkadaşlar tavlası olan varmı? getirebilir mi?
saol sideze kazasız belasız

arkadaşlar yanınıza yiyecek deyilde mont polar uyku tulumu ne bulduysanız alın
orası gece olağan üstü soğuk oluyor
ben donmuştum tamkorumalı kışlık motor montu vardı onu giydim tulumun içine girdim genede donmuştum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:45 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:45 AM ----------

erdem sıcağa kaldık kardeşim pişe pişe gidecez bakalım hız yapmadan nasıl serinleyeceksin

herkeze günaydın arkadaşlar büğün yola cıkacaklara kazasız yollar :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:59 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:56 AM ----------

merhaba arkadaşlar cumartesi akşamı cıkıcak olan varmı 8 den sonra varsa eğer birlikte gidebiliriz.

ne dansöz adamsın lan sen dün caddeye yazdım yok demedinmi:silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
saol sideze kazasız belasız

arkadaşlar yanınıza yiyecek deyilde mont polar uyku tulumu ne bulduysanız alın
orası gece olağan üstü soğuk oluyor
ben donmuştum tamkorumalı kışlık motor montu vardı onu giydim tulumun içine girdim genede donmuştum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:45 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:45 AM ----------

erdem sıcağa kaldık kardeşim pişe pişe gidecez bakalım hız yapmadan nasıl serinleyeceksin

az pişmiş olmak iyidir be kanka :queen::queen:

Cadı pazar günü için kimse kalmıyor sanırım sende bugün gidiorsun :mrgreen: pazar sabah bp de buluşmak isteyen kimler var merak ettim :mrgreen::mrgreen:

Selam arkadaşlar şimdi şileden geldim trafik vahim özellikle ömerliye dikkat trafik kilit
bir km yakın araç konvoyu var şile istikametine giden araçlar karşı yöden gelen lerin şeritlerine sarkıyor sıçaklıkta müttiş aman dikkatli olun

teşekkürler Uğur abi iyi oldu söylemen zaten şimdi herkes yollarda ama bizim avantajımız 2 buçuk-3 gibi yola çıkıyoruz o saatte çok yoğun olmaz ama pazar günü biraz zorlanacağız...:pr:

Motorumu yarın teslim alıyorum. Bi aksilik olmazsa pazar sizlerleyim canlar..:wiinkk:
hayırlısı semihim:rendeer:

Meşhuur Cabbar abi (Eski Bi Dost) Yok Diye Gelmiosn Dimi ;) :)
senin kaşıntın başladı yine demek:wiinkk:

:silent:
busefer oda kurtarmaz.....bunun bi boy buyuğü var onu ayrıca ilgilenecem....
valla ister yani biz kadirle ilgileniriz:queen:

Selam arkadaşlar şimdi şileden geldim trafik vahim özellikle ömerliye dikkat trafik kilit
bir km yakın araç konvoyu var şile istikametine giden araçlar karşı yöden gelen lerin şeritlerine sarkıyor sıçaklıkta müttiş aman dikkatli olun

saol ustam yarın ordasın heralde görüşelim yani:rendeer:

az pişmiş olmak iyidir be kanka :queen::queen:

Cadı pazar günü için kimse kalmıyor sanırım sende bugün gidiorsun :mrgreen: pazar sabah bp de buluşmak isteyen kimler var merak ettim :mrgreen::mrgreen:

erdemcim yarınki arkadaşlar da kalabalık olucak tek tek isim yazdırtma bana şimdi :p

sagol abi :wiinkk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar