[istanbul mt] 26.07.09 Şile Deniz Kum Güneş ve Beach Volley turnuvası gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serdar +1 varmı? muhtemelen yetişirsin :rendeer:

sanırım yetişicem işten çıkışı biraz erkene aldım sayılır bana yeterli zamanı sağlayacaktır.:) +1 bu gün bi arkadaş eklendi arka koltuğa, kendiside bu tarz eğlenceli gezilileri ve motorsikletleri seviyor kıramadım; aldım gitti:p

len korumaları takın yarın he malum arkada 10 kişi kim vurduya gitmeyin len...

:queen::queen::queen::queen::queen:

:queen::queen::queen::queen: senin mont yaramaz yetmez diye ben pazar günü gidiyorum bu ufak yaşımda hayatımı karartmim diye böyle bir karar aldım nasılım :cherry:

Harbiden herkez Cumartesi akşamı gidiyor .Dilaverde gelmiyor .Pazar gününe kimse kalmıyor pazar günü kafa dengi olmazsa ben bile gelmeyebilirim.

kafamın çapını ölçmedim ama aynıdır heralde...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:40 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:23 AM ----------

şu içen arkadaşın nicki nedir ?

yarın toplanın bakalım bensiz (=
acısını bende silifkede çıkarmazsam yarın :mrgreen:

günaydınlar herkeze gününüz aydın yolunuz her daim açık olsun.:rendeer::rendeer::rendeer:

Bugün öğeleden sonra gidicek olanlar varmı varsa bende çadır vs. mevcut önceden gidip kamp yapmak isteyenler varsa yola çıkabliriz

Bugün öğeleden sonra gidicek olanlar varmı varsa bende çadır vs. mevcut önceden gidip kamp yapmak isteyenler varsa yola çıkabliriz

öğleden sonra 2:30 hareket edicez zincirlikuyu bp den 2:00 de buluşma satimiz atla gel motorunla sanada uygunsa 7 kişi falanız:cat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar