günaydın abi nasılsın:rendeer:
Teşekkür ederim..:rendeer:Bugün hava sıcak olacak..Sakarya 38 derece..
günaydın abi nasılsın:rendeer:
Tamam benim kesinleşti çadırımı alıp geliyorumsaat en geç 2.15 gibi zincirlikuyu bp de olurum
Güzel bir yolculuk diliyorum..
teşekkürler tasarslan :rendeer:
saol sideze kazasız belasızgünaydın dostlar
herkese güzel bir gün diliyorum....
bugün yola çıkıcak tüm arkadaşlara kazasız belasız yolculuklar hepinize.... dikkatli gidin ve gittiginizde ben orda olamazsam bana haber verin lütfen :rendeer:
yarın çıkıcak arkadaşlar.... bugün burda olamıycam görevli arkadaşlar yol boyunca size yardımcı olucaklar. lütfen sizde kurallara uyarak, yola çıkmadan motosikletinizin bakımlarını yaparak, benzininizi yola çıkmadan kontrel ederek onlara yardımcı olun... ikea dan kamp alanına kadar gkn (gökhan) size öncülük edicek... lütfen yolculuk öncesi uyarıları dikkate alın.... hepinize kazasız belasız yolculuklar dilerim.... :rendeer:
not: arkadaşlar tavlası olan varmı? getirebilir mi?
merhaba arkadaşlar cumartesi akşamı cıkıcak olan varmı 8 den sonra varsa eğer birlikte gidebiliriz.
saol sideze kazasız belasız
arkadaşlar yanınıza yiyecek deyilde mont polar uyku tulumu ne bulduysanız alın
orası gece olağan üstü soğuk oluyor
ben donmuştum tamkorumalı kışlık motor montu vardı onu giydim tulumun içine girdim genede donmuştum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:45 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:45 AM ----------
erdem sıcağa kaldık kardeşim pişe pişe gidecez bakalım hız yapmadan nasıl serinleyeceksin
hayırlısı semihim:rendeer:Motorumu yarın teslim alıyorum. Bi aksilik olmazsa pazar sizlerleyim canlar..:wiinkk:
senin kaşıntın başladı yine demek:wiinkk:Meşhuur Cabbar abi (Eski Bi Dost) Yok Diye Gelmiosn Dimi![]()
![]()
:silent:brezilyalı
valla ister yani biz kadirle ilgileniriz:queen:busefer oda kurtarmaz.....bunun bi boy buyuğü var onu ayrıca ilgilenecem....
Selam arkadaşlar şimdi şileden geldim trafik vahim özellikle ömerliye dikkat trafik kilit
bir km yakın araç konvoyu var şile istikametine giden araçlar karşı yöden gelen lerin şeritlerine sarkıyor sıçaklıkta müttiş aman dikkatli olun
az pişmiş olmak iyidir be kanka :queen::queen:
Cadı pazar günü için kimse kalmıyor sanırım sende bugün gidiorsun :mrgreen: pazar sabah bp de buluşmak isteyen kimler var merak ettim :mrgreen::mrgreen:
Selam arkadaşlar şimdi şileden geldim trafik vahim özellikle ömerliye dikkat trafik kilit
bir km yakın araç konvoyu var şile istikametine giden araçlar karşı yöden gelen lerin şeritlerine sarkıyor sıçaklıkta müttiş aman dikkatli olun
gece telefonlarınız açık olsun malum karanlık ta kaybolursak ararız![]()