[istanbul mt] 26.07.09 Şile Deniz Kum Güneş ve Beach Volley turnuvası gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhaba arkadaşlar cumartesi akşamı cıkıcak olan varmı 8 den sonra varsa eğer birlikte gidebiliriz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
merhaba arkadaşlar cumartesi akşamı cıkıcak olan varmı 8 den sonra varsa eğer birlikte gidebiliriz.

abim sekizde yola cıksan onbirde orda anca olrsun.. cadırı o saatte nasıl kurucan? ayrıca şile ile kamp alanı arasında yollarda ışık yokmuş.. Daha fazla yorulucan yollarda biz ctesi öglen gibi cıkıcaz katılmak istersen bekleriz.. Allah ın izni ile..

Forumdan Uzaklaştırıldı
abim sekizde yola cıksan onbirde orda anca olrsun.. cadırı o saatte nasıl kurucan? ayrıca şile ile kamp alanı arasında yollarda ışık yokmuş.. Daha fazla yorulucan yollarda biz ctesi öglen gibi cıkıcaz katılmak istersen bekleriz.. Allah ın izni ile..

erdem bende sizinle oğlen gelmek isterdim ama işimden saat 8 de cıkabilirim benim ordan şile bir saat suruyor 9 gibi yanınızda olurum inş.biraz yardımlada cadiri hep birlikte kurarız sonrada muhabbetimize yaparız:)

hayırlı olsun ama motor yeni alışana kadar çok dikkat et derim ben,
CBR dan sonra bayağı zorluk çekeceksin benden söylemesi...

alıştım bile ..sadece geri ve dururken sağ sola çevirmek zor , teker fazla dönmüyo

ii ozaman ben c.tesi gıdııom :p
şaka bi yana telini yollada banana haberleşelim tek kalmıym :D korkarımmm
kimler pazar gelio bilgin varmı ?

Pazar günü gelenleri göreceğiz .Bizim tayfa cumartsi akşamından gidiyor. Cep numaram profilimde yazıyor ilhan Hareket saati 8:30 geç kalma sakın:cat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar