herkeze iyi akşamlar kendinize iyi bakın 
merhaba arkadaşlar cumartesi akşamı cıkıcak olan varmı 8 den sonra varsa eğer birlikte gidebiliriz.
izmit grubuma telefonumu ver güzelim ben onları yakalarım otobanda :queen::queen:
merhaba arkadaşlar cumartesi akşamı cıkıcak olan varmı 8 den sonra varsa eğer birlikte gidebiliriz.
abim sekizde yola cıksan onbirde orda anca olrsun.. cadırı o saatte nasıl kurucan? ayrıca şile ile kamp alanı arasında yollarda ışık yokmuş.. Daha fazla yorulucan yollarda biz ctesi öglen gibi cıkıcaz katılmak istersen bekleriz.. Allah ın izni ile..
Güzeeeel Pazar sabahı inceleriz Bp nin orda.:cat:motoruma bugun kavuştum pazar günü gt250rım la aranzıdayım...
http://www.motosiklet.net/forum/taz...r/63916-elveda-cbr-125-hosgeldin-gt-250r.html
selam,
ctesi günü ben(erdem) helim, ömer abi ve adaşım erdem levent bp de buluşucaz saati akşamm kararlaştırıcaz [email protected] eklersen haberleşiriz...
alıştım bile ..sadece geri ve dururken sağ sola çevirmek zor , teker fazla dönmüyo
Dönecekmi zannediyorsun .O kadar fazlada dönmez...:cat:
pazarmı gitcen şileye ?
Benzine yine zam gelmiş uffff ya.r:
Aynen Pazar sabahı gideceğim.:cat:
ii ozaman ben c.tesi gıdııom
şaka bi yana telini yollada banana haberleşelim tek kalmıymkorkarımmm
kimler pazar gelio bilgin varmı ?
Pazar günü gelenleri göreceğiz .Bizim tayfa cumartsi akşamından gidiyor. Cep numaram profilimde yazıyor ilhan Hareket saati 8:30 geç kalma sakın:cat:
tamam 8:29.59da ordayım.. =)
benide ekliyorsunuz gruba 1 den sonra müsaitim :cat: