benden ok filan olmaz bak demedi deme
haberleşiriz :wiinkk:
Yılın mt bombası olur yani ona göre :mrgreen:
Ayrıca biz daha ölmedik yav :wiinkk:
Uff oradaki kebaplar geliyor gözümün önüne valla hehe..
benden ok filan olmaz bak demedi deme
haberleşiriz :wiinkk:
ya izmitten araba ile gelen biri olsa aklımda güzel bir süpriz vardı ama malesef olmadı
burdan izmite gidip ordan kıyıköyemi geçiceksin :bounce:
sen motorunla gel en güzeli :wiinkk:
acil bir durumsa diye söylemiştim..peki gelmem ::shutup::
artçı olma konusunda 4 yıllık tecrübeli
kilosu 30 cıvarı boyu 1,50 civarı
ful korumalı problemsız yaşı 11
motosıklet konusunda bilgi sahibi
motosıklet.nete üye
bir coğunuzun ismını benden iyi tanıyan
panık olmayan viraj hakımıyetine uyum sağlayan
gezileri seven kuyumcadısı diyen oğlumu artçı olara alacak hayır sever motosıklet.net üyesi aranıyor ilgilenenlerin cv si ile şahsen müracatları beklenır .:mrgreen:
ya işte son dakika degişikliğihani gitmicektin :queen:
Evde kaldımmmm :salut: sabah akşam pc başında oyun oynamaktan sıkıldımm iş bulun banaa![]()
:mrgreen:walla gelmek istiyorum. bi yandna gitmesemmi diom siz orda ben evde olmaz ...
en iyisi sizde gitmeyin kafam rahat olsun :queen:
biz yarın sabah 8-8.30 gibi çıkıcaz pendiktenhadi arkadaşlar elleri görelim.kimler yarın kaçta yola çıkıyor.hangi güzerğahtan gidilecek.![]()
çok sagol saglık olsun :rendeer:
kuyumcadısıabi almıyomu brezilyalı?
ya işte son dakika degişikliği
sende gel :mrgreen:
:mrgreen:
süper olacak süper ilhan kaçırma :cherry:
biz yarın sabah 8-8.30 gibi çıkıcaz pendikten
kendıleri ile bir görüşebilsem ya ikisinide alırımda problemde olmaz fakat milleti eleştırıyoruz ters olmasın sonra ya kardeşim bu ne demesınler yopksa deneyımımız var ama daha sağlıklı olsun istıyorum birini bırakır kacarım ama içim el vermıyor adam motor hastası bir kere kulağınada duyurduk şimdi wc gitsem gideceğim zannedıyor peşimi bırakmıyor ortanca bu gün cumaya zor kactım durum bu:rendeer:arabasıyla gıdecekler var dı bakalım yarın bulacağız şekıl olmazsa ben arkadan gelırım gurubu rezil etmeyelim kanunsuzluktan
motosikletimin muayenesini yaptıramadım her defasındada topic qözüme batıyor nedense atlicam taksiye qelicem o olcak yanir:
motosikletimin muayenesini yaptıramadım her defasındada topic qözüme batıyor nedense atlicam taksiye qelicem o olcak yanir:
ararım tabiki canım söylemene gerek bile yok :rendeer:
canım yarın gidince bi arayın beni olurmu :rendeer:
dur abi bulucaz bi yolunu :wiinkk:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:56 PM ----------
gelmiyomusun yaniale:
muayne ye kım bakacakki zaten toplu gıdılıyor adam cevırmek istese hepimiz duracaz gözü korkar be:queen:
yarın erkek kardeşim bi ihtimal gelebilir
salıpazarının oraya
sahip çıkın :mrgreen:
orası doğru bizim burası BEYLİKDÜZÜ yeni POLİS bölgesi oldu birde burayı qör sen kaç tane motorlu kurye motorunu kaptırdı birde ceza.Forumda bile topic acıldığında kızıp içerleniyoruz kaskosuz siqortasız muayenesiz kasksız diye.Motorsuz gelmeye çalışıcam maksat birlikte olmak zaten bir şekilde olsunda nasıl olursa olsun