[istanbul mt]08-09 agustos muhabbetin yeni adresi ''KIYIKÖY'' e gidiyoruzzz :))

ya izmitten araba ile gelen biri olsa aklımda güzel bir süpriz vardı ama malesef olmadı

burdan izmite gidip ordan kıyıköyemi geçiceksin :bounce:
sen motorunla gel en güzeli :wiinkk:

artçı olma konusunda 4 yıllık tecrübeli
kilosu 30 cıvarı boyu 1,50 civarı
ful korumalı problemsız yaşı 11
motosıklet konusunda bilgi sahibi
motosıklet.nete üye
bir coğunuzun ismını benden iyi tanıyan
panık olmayan viraj hakımıyetine uyum sağlayan
gezileri seven kuyumcadısı diyen oğlumu artçı olara alacak hayır sever motosıklet.net üyesi aranıyor ilgilenenlerin cv si ile şahsen müracatları beklenır .:mrgreen:

acil bir durumsa diye söylemiştim..peki gelmem ::shutup::

çok sagol saglık olsun :rendeer:

artçı olma konusunda 4 yıllık tecrübeli
kilosu 30 cıvarı boyu 1,50 civarı
ful korumalı problemsız yaşı 11
motosıklet konusunda bilgi sahibi
motosıklet.nete üye
bir coğunuzun ismını benden iyi tanıyan
panık olmayan viraj hakımıyetine uyum sağlayan
gezileri seven kuyumcadısı diyen oğlumu artçı olara alacak hayır sever motosıklet.net üyesi aranıyor ilgilenenlerin cv si ile şahsen müracatları beklenır .:mrgreen:

kuyumcadısı :p abi almıyomu brezilyalı?

hani gitmicektin :queen:
Evde kaldımmmm :salut: sabah akşam pc başında oyun oynamaktan sıkıldımm iş bulun banaa :D
ya işte son dakika degişikliği
sende gel :mrgreen:
walla gelmek istiyorum. bi yandna gitmesemmi diom siz orda ben evde olmaz ...
en iyisi sizde gitmeyin kafam rahat olsun :queen:
:mrgreen:
süper olacak süper ilhan kaçırma :cherry:
hadi arkadaşlar elleri görelim.kimler yarın kaçta yola çıkıyor.hangi güzerğahtan gidilecek.:p
biz yarın sabah 8-8.30 gibi çıkıcaz pendikten

çok sagol saglık olsun :rendeer:

kuyumcadısı :p abi almıyomu brezilyalı?

kendıleri ile bir görüşebilsem ya ikisinide alırımda problemde olmaz fakat milleti eleştırıyoruz ters olmasın sonra ya kardeşim bu ne demesınler yopksa deneyımımız var ama daha sağlıklı olsun istıyorum birini bırakır kacarım ama içim el vermıyor adam motor hastası bir kere kulağınada duyurduk şimdi wc gitsem gideceğim zannedıyor peşimi bırakmıyor ortanca bu gün cumaya zor kactım durum bu:rendeer:arabasıyla gıdecekler var dı bakalım yarın bulacağız şekıl olmazsa ben arkadan gelırım gurubu rezil etmeyelim kanunsuzluktan

motosikletimin muayenesini yaptıramadım her defasındada topic qözüme batıyor nedense atlicam taksiye qelicem o olcak yani :pr:

ya işte son dakika degişikliği
sende gel :mrgreen:

:mrgreen:
süper olacak süper ilhan kaçırma :cherry:

biz yarın sabah 8-8.30 gibi çıkıcaz pendikten

canım yarın gidince bi arayın beni olurmu :rendeer:

kendıleri ile bir görüşebilsem ya ikisinide alırımda problemde olmaz fakat milleti eleştırıyoruz ters olmasın sonra ya kardeşim bu ne demesınler yopksa deneyımımız var ama daha sağlıklı olsun istıyorum birini bırakır kacarım ama içim el vermıyor adam motor hastası bir kere kulağınada duyurduk şimdi wc gitsem gideceğim zannedıyor peşimi bırakmıyor ortanca bu gün cumaya zor kactım durum bu:rendeer:arabasıyla gıdecekler var dı bakalım yarın bulacağız şekıl olmazsa ben arkadan gelırım gurubu rezil etmeyelim kanunsuzluktan

dur abi bulucaz bi yolunu :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:56 PM ----------

motosikletimin muayenesini yaptıramadım her defasındada topic qözüme batıyor nedense atlicam taksiye qelicem o olcak yani :pr:

gelmiyomusun yani :pale:

muayne ye kım bakacakki zaten toplu gıdılıyor adam cevırmek istese hepimiz duracaz gözü korkar be:queen:

çağla ben levente geleyımmi yoksa gişelerde mi beklıyeyım sizi

canım yarın gidince bi arayın beni olurmu :rendeer:

dur abi bulucaz bi yolunu :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:56 PM ----------

gelmiyomusun yani :pale:

Çağla valla senden daha çok istemiyorsam oraya qelmeyi birdaha bu foruma girmek nasip olmasın ::saad::::saad::::saad::

Motosikletim kardeşimdeydi muayenesi biteli 1 hafta oluyor çalıştığım için ilgilenemedim bu hafta,muayenesi olmadanda trafiğe çıkmak istemiyorum. gelebilirsem motorsuz yada bir arkadaşımla birlikte gelmeye çalışıcam.:silent:

OLEYYYYYYYYYYYY DAMPİNG OLMUŞ:)

"tüm yeme içme ihtiyaçlarınızı kamp merkezinden karşılayabilirsiniz. fix menü kaldırılmıştır. herkes bütcesine damak zevkine göre haraket edebilir.

çadır, wc, duş, masa, vs. için hiç bir bedel ödenmiyecektir. köy girişinde motosiklet.net ten geliyoruz demeniz ücret ödememeniz için yeterli olacaktır."

bende geliyorum :) pazar gelicem 12-1 arası, sonra dönücem 4de, vericem 25 tl, aklıma yatmıyordu, zaten şişmanladık, kilo sorunum var, açık büfe mangal çok geliyordu, eyvallah ...

muayne ye kım bakacakki zaten toplu gıdılıyor adam cevırmek istese hepimiz duracaz gözü korkar be:queen:

orası doğru bizim burası BEYLİKDÜZÜ yeni POLİS bölgesi oldu birde burayı qör sen kaç tane motorlu kurye motorunu kaptırdı birde ceza.Forumda bile topic acıldığında kızıp içerleniyoruz kaskosuz siqortasız muayenesiz kasksız diye.Motorsuz gelmeye çalışıcam maksat birlikte olmak zaten bir şekilde olsunda nasıl olursa olsun

yarın erkek kardeşim bi ihtimal gelebilir
salıpazarının oraya
sahip çıkın :mrgreen:

yarın erkek kardeşim bi ihtimal gelebilir
salıpazarının oraya
sahip çıkın :mrgreen:

duymadınız mı yoksa yarın salı pazarının orada 2 aile kan davasından ötürü çarpışacaklar valilikten ve belediyeden izin almışlar :p

uzak dursun ordan bence

orası doğru bizim burası BEYLİKDÜZÜ yeni POLİS bölgesi oldu birde burayı qör sen kaç tane motorlu kurye motorunu kaptırdı birde ceza.Forumda bile topic acıldığında kızıp içerleniyoruz kaskosuz siqortasız muayenesiz kasksız diye.Motorsuz gelmeye çalışıcam maksat birlikte olmak zaten bir şekilde olsunda nasıl olursa olsun

ya haklısın ben 5 ay garajda tutum motosıkletımı ehlıyetımı alana kadar hergün sldım durdum ama sigorta ehlıyet kaskın korumaların olunca problem olmaz yani ahlaksız teklıf yapmış olmayayımda sorun olmaz zannedersem:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar