[istanbul mt]08-09 agustos muhabbetin yeni adresi ''KIYIKÖY'' e gidiyoruzzz :))

Çağla valla senden daha çok istemiyorsam oraya qelmeyi birdaha bu foruma girmek nasip olmasın ::saad::::saad::::saad::

Motosikletim kardeşimdeydi muayenesi biteli 1 hafta oluyor çalıştığım için ilgilenemedim bu hafta,muayenesi olmadanda trafiğe çıkmak istemiyorum. gelebilirsem motorsuz yada bir arkadaşımla birlikte gelmeye çalışıcam.:silent:

kendini riske atma bişey olmaz da olacagı tutar boşver. arkadaşınla yada başka bir araçla gelebilirsen s-sevinirim :rendeer:

OLEYYYYYYYYYYYY DAMPİNG OLMUŞ:)

"tüm yeme içme ihtiyaçlarınızı kamp merkezinden karşılayabilirsiniz. fix menü kaldırılmıştır. herkes bütcesine damak zevkine göre haraket edebilir.

çadır, wc, duş, masa, vs. için hiç bir bedel ödenmiyecektir. köy girişinde motosiklet.net ten geliyoruz demeniz ücret ödememeniz için yeterli olacaktır."

bende geliyorum :) pazar gelicem 12-1 arası, sonra dönücem 4de, vericem 25 tl, aklıma yatmıyordu, zaten şişmanladık, kilo sorunum var, açık büfe mangal çok geliyordu, eyvallah ...

nası ya? pazar 1 de gelip 4 de dönücen mi? :silent:
yorgunlugunu atamazsın okadarcık zamanda :pale:

kıyıköy iğne ada arası 20 km'miş, gitmişken orayı da görebiliriz, ayrıca kastro bir yer daha varmış ...

polo34

o yolun uzunluğunu anlayamamış daha :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:11 PM ----------

150-T ile qelecektim olsaydı zaten tehlike oluyor ÇİN malı olduğu için :):):)
ama inş. aranızda olucam

Benim motosiklette seninkinin vatandaşı..bi tehlikesini görmedim daha :cat:

konuyu toplam 18 üye okuyor 14 kayıtlı üye 4 misafir ya sabahtan beri nerdesınız ey ahali güncel tutmak için ön saflarda savaşanlar var.

kendini riske atma bişey olmaz da olacagı tutar boşver. arkadaşınla yada başka bir araçla gelebilirsen s-sevinirim :rendeer:

nası ya? pazar 1 de gelip 4 de dönücen mi? :silent:
yorgunlugunu atamazsın okadarcık zamanda :pale:

ben araç sürmeyi seviyorum :) sürmek büyük keyif veriyor :) 4-5 de çıkayım ki karanlığa kalmadan döneyim, erken çıkablirsem 11 de de gelme ihtimalim var kaybolmazsam :)

polo34

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:11 PM ----------

ben 2 kez bilye dağıttım :) yetiyor aklıma geldikçeve her ikisindede kız arkadaşım vardı artçı olarak neyse hatırlamak istemiyorum :queen:

polo34

o kadar uzun mu bu yol :) 170 km olması lazım, benim ki supermoto, super adı üstünde:) korkutma beni, illa yarın mı gelelim

kıyıköy iğne ada arası 20 km'miş, gitmişken orayı da görebiliriz, ayrıca kastro bir yer daha varmış ...

1 de gelip 4 te döneceğim diyorsun birde yerlerın isimlerını sayıyorsun polo kardeşim motosıklet üzerınden hiç inmeden bütün bunları yapabılırsın yol cok uzun erken cıkıp erken yanımızda olmaya calış dikkatlı sakın gelın :rendeer:

kastroya geçen sene gittik igrenç bir yolu vardı çok bozuktu.

150-T ile qelecektim olsaydı zaten tehlike oluyor ÇİN malı olduğu için :):):)
ama inş. aranızda olucam

inşallah GTim :rendeer:

o kadar uzun mu bu yol :) 170 km olması lazım, benim ki supermoto, super adı üstünde:) korkutma beni, illa yarın mı gelelim

evet yol uzun sen yarından gel :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:20 PM ----------

çağla beni de listeye ekleyebilirsin, relique de geliyor

elbette ekledim bile :rendeer:

arkadaşlar hepinize iyi geceler dün akşam internet hastalık yaparmı diye program izledim onu bilmem ama MOTOSIKLET.NET TUTKU YARATIR.

arkadaşlar hepinize iyi geceler dün akşam internet hastalık yaparmı diye program izledim onu bilmem ama MOTOSIKLET.NET TUTKU YARATIR.

sanada iyi qeceler.Ama bu hastalıktan kurtulmak ne mümkün tilki&kürkçü dükkanı bu değişmez asla :queen:

Buarada eşim sordu az önce;
Salı pazarında buluşacaksınız da hangisi? Eskisimi yenisimi :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:41 PM ----------

en son geçen sene satmıştım :D

Sen Eray değilmisin yav? Ben nicklerimi karıştırdım?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar