a2+b ehliyet kiralanırr.. =)
a2+B+E ehliyet kiralanır...:queen:
a2+b ehliyet kiralanırr.. =)
2007hrc ile kafa kafaya
ya benım ortanca oğlum sakarya,yalova resımlerını her gördüğünde benıde benıde diye ağlıyor şimdi büyüğünü almasam fırtına kopar ortancayı almasam şimşek cakar gelmesem içim yanar hepsını toplayıp arabamla gelsem bütçemi yakar olay maksttan cıkar .r:yardım edın arkadaşlar ortanca gece yastık altında motor dergılerıyle uyuyor şimdi o bu kadar motorla birlıkte yolculuk yapsa kafayı yer öpücük yağmuru başlatır.
bende gelmeyi düşünüyorum abimin devilli fazer i alabilirsem, inşallah hemde kampada uğrarım, geçen topic açmıstım ya orda ihtiyar amcam var onu ziyaret sonrada sizi ziyaret inşallah
çağla abla ayriyetten hangi yoldan gitceksiniz, eski edirne asfaltındamı yoksa cevreyolundanmı yoksa arka yoldan mı ?
ben eski edirne asfaltını tavsiye edrim, aynı garipçe yolu gibi bol bol tezek kokusu gelir burnumuza ayçicekleri vs vs bak mesela ben gittim bu da topiğim;
http://www.motosiklet.net/forum/etk...reli-kiyikoy-ziyaret-ve-deniz-ziyaretim;.html
bu rası arka yol(eski edirne asfaltı) ve şahane :d
2008 ver 2007 al akıllı işimi len...hrc nin 600 lüğü yok 1000 liğe mi geçiyorsun...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:39 PM ----------
ALLAH kolaylık versin işin zor...
vay bee gidin bakalım bensiz bensiz..
deniz dediğin dalgalı olur aygülümGünaydın Mt
![]()
vay bee gidin bakalım bensiz bensiz..
ya helim abinin motorda problem çıkmış bende gelemiyorum :salut::salut::salut:
ya niye gelmiyosun bakim sen
üzüldüm len şimdi.. sende benzin duruyo dimi :cherry: benim RR la gidelim dicem ama sendeki benzin onun marşına yetmez..
ale: şartlar uygun deil diyemiyorum cadı oyar.. şartlar uygunda.. ben gelemiyorum.. :salut:
:queen::queen: 8.5 kilo benzin elimde kaldı ya:queen::queen:
8,5 mi? yok olm hayatta kurtarmaz o.. anca silivriye tay tay gider geliriz..
:queen::queen: 2 günde 4 litre daha çıkarsam işte kafadan 12 litre benzin kalıyor elimde
heh o zaman silivriye normal gider geliriz işte..
gönül hep birlikte olalım istiyo ama şartlar izin vermiyosa yapıcak çok bişey yok...
gelemiyenlerin canı sagolsun... biz gelenlerle güzel bir hafta sonu geçiricez söz sizin içinde bol bol fotograf çekicez :rendeer:![]()
ale: şartlar uygun deil diyemiyorum cadı oyar.. şartlar uygunda.. ben gelemiyorum.. :salut:
evet bolbol çekelim fotograf :mrgreen:gönül hep birlikte olalım istiyo ama şartlar izin vermiyosa yapıcak çok bişey yok...
gelemiyenlerin canı sagolsun... biz gelenlerle güzel bir hafta sonu geçiricez söz sizin içinde bol bol fotograf çekicez :rendeer:![]()
kum kummerak etme
![]()
saglık olsun be canım :rendeer:
evet bolbol çekelim fotograf :mrgreen:
ohh süper o zamannn
deniiizzz kuuuuuummmmmmmm güneeşşşşşşş :bounce:
:queen::queen: 8.5 kilo benzin elimde kaldı ya:queen::queen:
saglık olsun be canım :rendeer:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:43 PM ----------
evet bolbol çekelim fotograf :mrgreen:
ohh süper o zamannn
deniiizzz kuuuuuummmmmmmm güneeşşşşşşş :bounce: