[istanbul mt]08-09 agustos muhabbetin yeni adresi ''KIYIKÖY'' e gidiyoruzzz :))

günaydın denizciler.ne oldu son durum fazla giden yok gibi.bizde adalara mı gitsek denize acaba.:pvarmı adalar bir iki çagla bu arada cbr ben bulamadım ama sen bulmuşsun.motoru dönüşte artık getirirsin buraya.:queen:

günaydın denizciler.ne oldu son durum fazla giden yok gibi.bizde adalara mı gitsek denize acaba.:pvarmı adalar bir iki çagla bu arada cbr ben bulamadım ama sen bulmuşsun.motoru dönüşte artık getirirsin buraya.:queen:

ada mada yok kıyıköye gidicez okadar :cherry:

yol uzun çok fazla katılım olmaması normal helede hergün güncellenen benzin fiyatları söz konusuyken....

ada mada yok kıyıköye gidicez okadar :cherry:

yol uzun çok fazla katılım olmaması normal helede hergün güncellenen benzin fiyatları söz konusuyken....

ya benim izin işi olcak gibi.yarın hastaneden rapor almaya gideceğim.akilik olmazsa c.tesi çıkarız ve ya cuma akşamı.brezilyalı hazır zaten bekliyor.:cat:

çağla benzin deme çıldırıyorum.. şuan bütün küfür dağarcığımı tekrar ettim zaten..

kim çıldırmıyo ki kadir. çok çılgın bir millet olucaz bu gidişle :p

ya benim izin işi olcak gibi.yarın hastaneden rapor almaya gideceğim.akilik olmazsa c.tesi çıkarız ve ya cuma akşamı.brezilyalı hazır zaten bekliyor.:cat:

işlerinizi ayarlıya bildiğinize çok sevindim :rendeer:

2007hrc ile kafa kafaya

erdem ya sırasımıydı şimdi takasın :pr:
bana bak çıtır geliyosun okadar :bounce: :rendeer:

günaydınlar... cadı nerde sohbet orda sanırım :mrgreen: son 3 qün hadi arkadaslar acele edin kalkıyorrrrr... KIYIKÖY KIYIKÖYYY KIYIKÖYYYYY....!

ya benım ortanca oğlum sakarya,yalova resımlerını her gördüğünde benıde benıde diye ağlıyor şimdi büyüğünü almasam fırtına kopar ortancayı almasam şimşek cakar gelmesem içim yanar hepsını toplayıp arabamla gelsem bütçemi yakar olay maksttan cıkar .:pr:yardım edın arkadaşlar ortanca gece yastık altında motor dergılerıyle uyuyor şimdi o bu kadar motorla birlıkte yolculuk yapsa kafayı yer öpücük yağmuru başlatır.

ya benım ortanca oğlum sakarya,yalova resımlerını her gördüğünde benıde benıde diye ağlıyor şimdi büyüğünü almasam fırtına kopar ortancayı almasam şimşek cakar gelmesem içim yanar hepsını toplayıp arabamla gelsem bütçemi yakar olay maksttan cıkar .:pr:yardım edın arkadaşlar ortanca gece yastık altında motor dergılerıyle uyuyor şimdi o bu kadar motorla birlıkte yolculuk yapsa kafayı yer öpücük yağmuru başlatır.

sana yardımcı olabilecek tek şey Rabbim..
Allah yardımcın olsun :)

abi brezilyalı tek gelmiyomu? ufaklıklardan birini ona artcı ver olmaz mı?

yapacağım birşeyler bakalım furkan tecrübeli onu artcı olarak alırlarsa iş çözümlenır gibi ilginize teşekküe ederim:cat::rendeer::rendeer:

bence furkanı brezilyalı alır... arjantinli de sanırım oglunu getiricek... getirmiyosa oda alır :cat:

furkanı seve seve artçı alırdım, lakin ben gelmiyorum..

olsun abi al sen onu gidin gezın beraber:queen:eyvallah kardeşim sağolasın:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:45 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:45 PM ----------

bence furkanı brezilyalı alır... arjantinli de sanırım oglunu getiricek... getirmiyosa oda alır :cat:

bu akşam görüşeceğim bakalım:cat:

olsun abi al sen onu gidin gezın beraber:queen:eyvallah kardeşim sağolasın:cat:

:cyclopsan:cyclopsan

furkana dicem bunu.. dicemki baban bana "ahlaksız teklif" yaptı.. :mrgreen::mrgreen: senden kurtarmaya çalışıyodu hafta sonu dicem.. :mrgreen::mrgreen:

bu arada harika bi filmdi "Ahlaksız Teklif" :cat:

SELM millet bu gezi harbiden var mı ya:p valla cok istiom bnde gelmeyi bakalım yarın belli olacak bnm gidişat eger gelirsem arkam bos olacak artcı alabilirim yani, çadırım da var hemide 3 kişilik eger gelemezsem cadırımı ödünç verebilirim

arkadaşlar üyenin güzelliğine bakın yaa...:rendeer:

:D bende gelmeyi düşünüyorum abimin devilli fazer i alabilirsem, inşallah hemde kampada uğrarım, geçen topic açmıstım ya orda ihtiyar amcam var onu ziyaret sonrada sizi ziyaret inşallah

çağla abla ayriyetten hangi yoldan gitceksiniz, eski edirne asfaltındamı yoksa cevreyolundanmı yoksa arka yoldan mı ?

ben eski edirne asfaltını tavsiye edrim, aynı garipçe yolu gibi bol bol tezek kokusu gelir burnumuza ayçicekleri vs vs bak mesela ben gittim bu da topiğim;

http://www.motosiklet.net/forum/etk...reli-kiyikoy-ziyaret-ve-deniz-ziyaretim;.html

bu rası arka yol(eski edirne asfaltı) ve şahane :d

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar