[istanbul mt]08-09 agustos muhabbetin yeni adresi ''KIYIKÖY'' e gidiyoruzzz :))

geçen sene ağustos ayında gitmiştim bende kıyıköy güzel yer ama baya dalga var bilginize :)

bu sene gelmiyomusun? :bounce:

ahh ahh bi an önce inşşş

kamp alanında lükslük mü aranırmış cadıcım ya
tam bizlik biyer
sabahtan gidicez bizde erdemlerle (gelirlerse:) ) yol durumunu arar anlatırım sana

bizde yatacaktık :queen:

tamam siz sabah çıkın haberleşiriz. :rendeer:

SELM millet bu gezi harbiden var mı ya:p valla cok istiom bnde gelmeyi bakalım yarın belli olacak bnm gidişat eger gelirsem arkam bos olacak artcı alabilirim yani, çadırım da var hemide 3 kişilik eger gelemezsem cadırımı ödünç verebilirim

bak şimdi.... sen bizim boş konuştugumuzu gördünmü? :bounce:
(arada yaptıgımız geyigi saymazsak) :p

arkadaşlar bir terslik olmasa bede katılacağım hepsiburda com dan cadır siparişi verdim onu beklıyorum cadırımı alırsam kesin katılırım kamp işinden pek anlamam ama severim bana çadır açma konusunda yardımcı olacak arkadaşlar vardır zanedersem . birde kötü bir iğtimal cadır yetişmese nerde yatacağım bu durum da gelemem herhalde saygılar tüm motorcu arkadaşlara.

kalıcak yer illaki buluruz. sen uyku tulumunu al gel... durumun netleşince haberdar et :rendeer:

a2+b ehliyet kiralanırr.. =)

heh tamda aradıgım şey bu. du bakalım belki cıbır kullanman gerekebilir artcıyla :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:39 PM ----------

Bu arada geziye katılanlardan cbf 150 si olan varmı acep?

hocam napıcan cbf i?

bu sene gelmiyomusun? :bounce:

tamam siz sabah çıkın haberleşiriz. :rendeer:

bak şimdi.... sen bizim boş konuştugumuzu gördünmü? :bounce:
(arada yaptıgımız geyigi saymazsak) :p

kalıcak yer illaki buluruz. sen uyku tulumunu al gel... durumun netleşince haberdar et :rendeer:

heh tamda aradıgım şey bu. du bakalım belki cıbır kullanman gerekebilir artcıyla :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:39 PM ----------

hocam napıcan cbf i?

Cıbır kimin cıbırı??:p

Nedense butun bulusmalar benim nobetci oldugum hafataya denk geliyor :) obur haftaya bir gezi yokmuuu :)

Nedense butun bulusmalar benim nobetci oldugum hafataya denk geliyor :) obur haftaya bir gezi yokmuuu :)

sen bana nöbet tarihlerini bi yolla hocam :p

Öbür hafta olsaydı kesin geliyodum..Bu hafta cumartesi muğla'ya gitme ihtimalim var..

muglamı? ne muglası? yok mugla filan :queen:
(şaka maka ben bi ara ciddi ciddi muglada iş arıyodum orda yaşamak için :wiinkk: )

şöfer çook :) sen merak etmede çerkezköy dönüşü napacak o şöfer veya oraya nası gelicek :D

oda olur :)
erayımmm takıldıgın şeye bak... buluruz bi çaresini :cat:

ilk fitesli motorum olacak diye düşünmüştüm 150 cc yi..
cubuf 250 nin kasası belirgin şekilde büyükmüdür 150 den?

gelirse o cbf 150 bi binerim üstüne sende yorum yaparsın artık :)

tabi 150 ye göre daha iri daha güzel bir kasası var... motosiklet ve trafik tecrüben var. bence cbf 250 bakmalısın sana daha çok yakışır :wiinkk:

bide pembesi var biliosn dimi :)

hayırdır eray sen nerden biliyosun pembesini :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:51 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:50 AM ----------

:DDDD şu tag lardaki yaratıcılığa bak yau hasta ediosn adamı cadı :D

Etiketler
''kiyikoy'', adresi, agustos, deniz, eglence, gidiyoruzzz, gunes, kum, mt]08-09, muhabbet, muhabbetin, yeni, [istanbul

etiketlerin bi kısmını otomatik oluşturuyo topik :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:52 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:51 AM ----------

''kiyikoy'', deniz, eglence, gunes, istanbul, kum, muhabbet
oldumu :)

250 demi küçük durur yani..
hmm..
kafa karıştırmada 1 numero lu vasıta motosiklet hee.
bu arada gezi ile ilgili herhangibir değişiklik yok değil mi?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motorumu takas yapıyorum pazartesi günü inş.. artık kullanmayacağım ptesi gününe kadar.. o yüzden malesef gelemiyorum geziye arkadaşlar :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar