bende çadır alacam ama bir türlü bulamadım...
carrfeorda varmış hasan
bende bi gitsem iyi olucak yatak kuş tüyü yastık filan alıyım çadırıma![]()
MOLCAYTO Arkadaşlar ben yei düştüm aranıza arada bir sitedeki faaliyetlerinizi takip ediyorum Kıyıköy gezisi için katılmak isterim, mümkünmüdür?
yola cıkacak arkadaslara kucuk bır not
Saray üzerinden Kıyıköy’e gitmek 3 saat kadar sürüyor, Istanbul’a yaklaşık 185 km
tum arkadaslara kazasız surusler dılerım
carrfeorda varmış hasan
bende bi gitsem iyi olucak yatak kuş tüyü yastık filan alıyım çadırıma![]()
bi stedeki harıtaya göre önceki sayfalarda vermiştim o yol trafiği az ama virajlı gidiş geliş dar yol 153 km re tutuyor aslında duy sesımi cadı güzergah belırlemelıyız buluşma noktasını kacıran yada yoldan katılacaklar olabılır
evet abi guzeldah belırlenmesı lazım :=) sen naptın cocukları ?
eglenceye tam gaz........
bu haftaki duragımız KIYIKÖY........
bir gecelik kamp kurup bütün gece şarkılarla bol muhabbetle kamp ateşimizin çevresinde eglenicez.....
pazar günü deniz... kum... güneş... üçlüsü bizimle olucak.....
mekanımızın adı ''yeşil vadi''
:queen::queen::queen: yok abı bırısı evlatlık vermeyı dusunuyodun ya artcı olarak onu demıstım :cat: senın motora römork takalım en ıyısı:cat::cat:hala bendeler bi gelişme yok :mrgreen: galiba büyüyene kadar da benle olacak lar bana sepetli motor lazım üçüncüde kapılardan baba diye bağırmaya başladı arkamızdan:rendeer:
yeşilvadi tesislerinde yiyecek içecek satılıyormu, zira ben yarın yolaçıkabilirim tesiste yemek yeme olanagı varmı siz gelene kadar yalnız olacagımdan yeme içme tesiste varsa ordan yiyeceğim, yoksada dışardan alıp götürürüm... daha önce bu tesise giden varsa yazsın ki ona göre tedbirli gideyim...
cuma kacta cıkmayı dusunuyorsun ?
saat sabah 10 dan sonra eger sizde gelecekseniz saati size göre ayarlayabiliriz nasıl olsa benim vaktim bol
yeşilvadi tesislerinde yiyecek içecek satılıyormu, zira ben yarın yolaçıkabilirim tesiste yemek yeme olanagı varmı siz gelene kadar yalnız olacagımdan yeme içme tesiste varsa ordan yiyeceğim, yoksada dışardan alıp götürürüm... daha önce bu tesise giden varsa yazsın ki ona göre tedbirli gideyim...
kardeş teşekkürler verdiğin bilgiyede yalnız siz lüleburgazda oturuyorsunuz herhalde lüleburgaz motosikletçileri bizle geziye katılmanıza kızmasın özellikle cansu hanım ne dersin? oda bu pazar gezi düzenlemiş hatta facebookdan davet etmiş, ama benim yuvam mt olduğu için burası ağırbastı... selamlaraz önce geldim kıyıköyden biraz dalgalı deniz ama.ortam çok güzel ve sakin.. yeşil vadi tenha ama pazar günü kalabalıklaşır.
çadır yerleri müsait, 2 günden beri ordayım ,gerçekten güzel bi gezi olcak,
gidebilirsen yine gidicem çağla yazarsın beniolmazssa pazar geleceğim ..
çarşı yakın sayılır yemek pansiyon ,konaklama, çadır hiç sorun değil...
6 kişi 2gun kaldık günlük 5+5 çadır parası verdık ,, duş + tuvalet 1ytl
grup gelenlere beleş:queen: