[istanbul mt]08-09 agustos muhabbetin yeni adresi ''KIYIKÖY'' e gidiyoruzzz :))

carrfeorda varmış hasan :)
bende bi gitsem iyi olucak yatak kuş tüyü yastık filan alıyım çadırıma :p

MOLCAYTO Arkadaşlar ben yei düştüm aranıza arada bir sitedeki faaliyetlerinizi takip ediyorum Kıyıköy gezisi için katılmak isterim, mümkünmüdür?

yola cıkacak arkadaslara kucuk bır not

Saray üzerinden Kıyıköy’e gitmek 3 saat kadar sürüyor, Istanbul’a yaklaşık 185 km

tum arkadaslara kazasız surusler dılerım

yola cıkacak arkadaslara kucuk bır not

Saray üzerinden Kıyıköy’e gitmek 3 saat kadar sürüyor, Istanbul’a yaklaşık 185 km

tum arkadaslara kazasız surusler dılerım

bi stedeki harıtaya göre önceki sayfalarda vermiştim o yol trafiği az ama virajlı gidiş geliş dar yol 153 km re tutuyor aslında duy sesımi cadı güzergah belırlemelıyız buluşma noktasını kacıran yada yoldan katılacaklar olabılır

bi stedeki harıtaya göre önceki sayfalarda vermiştim o yol trafiği az ama virajlı gidiş geliş dar yol 153 km re tutuyor aslında duy sesımi cadı güzergah belırlemelıyız buluşma noktasını kacıran yada yoldan katılacaklar olabılır

evet abi guzelgah belırlenmesı lazım :=) sen naptın cocukları ?

Son düzenleme:
evet abi guzeldah belırlenmesı lazım :=) sen naptın cocukları ?

hala bendeler bi gelişme yok :mrgreen: galiba büyüyene kadar da benle olacak lar bana sepetli motor lazım üçüncüde kapılardan baba diye bağırmaya başladı arkamızdan:rendeer:

eglenceye tam gaz........

bu haftaki duragımız KIYIKÖY........

bir gecelik kamp kurup bütün gece şarkılarla bol muhabbetle kamp ateşimizin çevresinde eglenicez.....

pazar günü deniz... kum... güneş... üçlüsü bizimle olucak.....

mekanımızın adı ''yeşil vadi''

mekan sahıbının yada mekanın telefonunu yazabılırmısın lutfen

hala bendeler bi gelişme yok :mrgreen: galiba büyüyene kadar da benle olacak lar bana sepetli motor lazım üçüncüde kapılardan baba diye bağırmaya başladı arkamızdan:rendeer:
:queen::queen::queen: yok abı bırısı evlatlık vermeyı dusunuyodun ya artcı olarak onu demıstım :cat: senın motora römork takalım en ıyısı:cat::cat:

aha sepetli motorlar :salut: ben bunlara bınersem kendımı yaşlı hissederim

Motosikleti
Sym symphony ST 200i
bence en iyi yol edirne yolundan çerkezköy den 20KM sonra saray gelir saraydan kıyıköyün uzaklığıda 30 KM topkapı bayrampaşadan kalkan otobüsçülere görede toplam yol 162 km olarak kayıtlı demekki ist- çerkezköy arasıda=112 KM EDİNDİĞİM BİLGİLERE GÖRE EN İYİ YOL BURASI İMİŞ

Motosikleti
Sym symphony ST 200i
yeşilvadi tesislerinde yiyecek içecek satılıyormu, zira ben yarın yolaçıkabilirim tesiste yemek yeme olanagı varmı siz gelene kadar yalnız olacagımdan yeme içme tesiste varsa ordan yiyeceğim, yoksada dışardan alıp götürürüm... daha önce bu tesise giden varsa yazsın ki ona göre tedbirli gideyim...

yeşilvadi tesislerinde yiyecek içecek satılıyormu, zira ben yarın yolaçıkabilirim tesiste yemek yeme olanagı varmı siz gelene kadar yalnız olacagımdan yeme içme tesiste varsa ordan yiyeceğim, yoksada dışardan alıp götürürüm... daha önce bu tesise giden varsa yazsın ki ona göre tedbirli gideyim...

cuma kacta cıkmayı dusunuyorsun ?

aha sepetli motorlar :salut: ben bunlara bınersem kendımı yaşlı hissederim

:queen::queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:13 PM ----------

saat sabah 10 dan sonra eger sizde gelecekseniz saati size göre ayarlayabiliriz nasıl olsa benim vaktim bol

yok abı cuma gunu calısıyorum zaten ben eger aksam cıkıcaksan olurdu oda sana olmaz :) cumartesı gorusuruz :rendeer::cat:

az önce geldim kıyıköyden biraz dalgalı deniz ama.ortam çok güzel ve sakin.. yeşil vadi tenha ama pazar günü kalabalıklaşır.

çadır yerleri müsait, 2 günden beri ordayım ,gerçekten güzel bi gezi olcak,
gidebilirsem yine gidicem çağla yazarsın beni :) olmazssa pazar geleceğim ..

çarşı yakın sayılır yemek pansiyon ,konaklama, çadır hiç sorun değil...

6 kişi 2gun kaldık günlük 5+5 çadır parası verdık ,, duş + tuvalet 1ytl:)

grup gelenlere beleş:queen:

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym symphony ST 200i
az önce geldim kıyıköyden biraz dalgalı deniz ama.ortam çok güzel ve sakin.. yeşil vadi tenha ama pazar günü kalabalıklaşır.

çadır yerleri müsait, 2 günden beri ordayım ,gerçekten güzel bi gezi olcak,
gidebilirsen yine gidicem çağla yazarsın beni :) olmazssa pazar geleceğim ..

çarşı yakın sayılır yemek pansiyon ,konaklama, çadır hiç sorun değil...

6 kişi 2gun kaldık günlük 5+5 çadır parası verdık ,, duş + tuvalet 1ytl:)

grup gelenlere beleş:queen:
kardeş teşekkürler verdiğin bilgiyede yalnız siz lüleburgazda oturuyorsunuz herhalde lüleburgaz motosikletçileri bizle geziye katılmanıza kızmasın özellikle cansu hanım ne dersin? oda bu pazar gezi düzenlemiş hatta facebookdan davet etmiş, ama benim yuvam mt olduğu için burası ağırbastı... selamlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar