[istanbul mt]08-09 agustos muhabbetin yeni adresi ''KIYIKÖY'' e gidiyoruzzz :))

ihihihihihihih hi:D aynen a2+b ehliyet :D hahah ne şakacısın hasan ağabey :d

2007hrc ile kafa kafaya

2008 ver 2007 al akıllı işimi len...hrc nin 600 lüğü yok 1000 liğe mi geçiyorsun...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:39 PM ----------

ya benım ortanca oğlum sakarya,yalova resımlerını her gördüğünde benıde benıde diye ağlıyor şimdi büyüğünü almasam fırtına kopar ortancayı almasam şimşek cakar gelmesem içim yanar hepsını toplayıp arabamla gelsem bütçemi yakar olay maksttan cıkar .:pr:yardım edın arkadaşlar ortanca gece yastık altında motor dergılerıyle uyuyor şimdi o bu kadar motorla birlıkte yolculuk yapsa kafayı yer öpücük yağmuru başlatır.

ALLAH kolaylık versin işin zor...

:D bende gelmeyi düşünüyorum abimin devilli fazer i alabilirsem, inşallah hemde kampada uğrarım, geçen topic açmıstım ya orda ihtiyar amcam var onu ziyaret sonrada sizi ziyaret inşallah

çağla abla ayriyetten hangi yoldan gitceksiniz, eski edirne asfaltındamı yoksa cevreyolundanmı yoksa arka yoldan mı ?

ben eski edirne asfaltını tavsiye edrim, aynı garipçe yolu gibi bol bol tezek kokusu gelir burnumuza ayçicekleri vs vs bak mesela ben gittim bu da topiğim;

http://www.motosiklet.net/forum/etk...reli-kiyikoy-ziyaret-ve-deniz-ziyaretim;.html

bu rası arka yol(eski edirne asfaltı) ve şahane :d

c.tesi git amcanı ziyaret et sonrada kampa gel :wiinkk:

2008 ver 2007 al akıllı işimi len...hrc nin 600 lüğü yok 1000 liğe mi geçiyorsun...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:39 PM ----------

ALLAH kolaylık versin işin zor...

o erdemin aklını alıcam ben sen dur hele :pr: :bounce:

üzüldüm len şimdi.. sende benzin duruyo dimi :cherry: benim RR la gidelim dicem ama sendeki benzin onun marşına yetmez..

:pale: şartlar uygun deil diyemiyorum cadı oyar.. şartlar uygunda.. ben gelemiyorum.. :salut:

:queen::queen: 8.5 kilo benzin elimde kaldı ya :) :queen::queen:

gönül hep birlikte olalım istiyo ama şartlar izin vermiyosa yapıcak çok bişey yok...

gelemiyenlerin canı sagolsun... biz gelenlerle güzel bir hafta sonu geçiricez söz sizin içinde bol bol fotograf çekicez :rendeer: :p

gönül hep birlikte olalım istiyo ama şartlar izin vermiyosa yapıcak çok bişey yok...

gelemiyenlerin canı sagolsun... biz gelenlerle güzel bir hafta sonu geçiricez söz sizin içinde bol bol fotograf çekicez :rendeer: :p

ya canım benim bana vicdan muhasebesi yaptırma.. sonra pişman olursun..

:pale: şartlar uygun deil diyemiyorum cadı oyar.. şartlar uygunda.. ben gelemiyorum.. :salut:

saglık olsun be canım :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:43 PM ----------

evet bolbol çekelim fotograf :mrgreen:
kum kum :) merak etme :)

ohh süper o zamannn
deniiizzz kuuuuuummmmmmmm güneeşşşşşşş :bounce:

:queen::queen: 8.5 kilo benzin elimde kaldı ya :) :queen::queen:

hemen peşin para veririm litresi 1.5 :bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:49 PM ----------

saglık olsun be canım :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:43 PM ----------

evet bolbol çekelim fotograf :mrgreen:

ohh süper o zamannn
deniiizzz kuuuuuummmmmmmm güneeşşşşşşş :bounce:

sarıkız bak esmer olup gelicen he:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar