(bi ihtimal belki gelirim...)
(bi ihtimal belki gelirim...)
kadirrrrr :bounce:
imzaların güzelmiş :wiinkk:
gidip kaldığımız yerleri benimser kısmen yerlisi oluruziyi olurdu kuyucadısı ama cuma-c.tesi biraz işim var. erken biterse gelebilirim belki, şimdiden netleştiremiyorum
Senin gidebilme ihtimalini sevdim![]()
adam güzel be![]()
cadı gelirsem köyceğizdeki sözünü tutacan mı?
cadı abla borekler acıcan dımı
bakalım bizim mesai durumu uyacakmı.normalde c.tesi akşamı işte olmalıyım sabaha kadar.ama yerime birini bulursam +1 düşünüyorum.pazar müsaitim.belki brezilyalı ile pazar günü tek motor geliriz.![]()
ne böregi be.. aaa ne dolmanız bitiyo ne böreginiz ::144::
canınız sagolsun ama zor be canım vakit olmaz sanırım börek için :rendeer:
köycegizde ne sözü verdim ki :silent: ::153::
diloşşşşşşş :okey:: seni ayfere havale ediyorum canım :bounce: ::151
teşekkürler:cat: zaten belırttım cerkez köye kadar otoban sonrası saray ve kıyıköye doru ormanlık yol:rendeer:arkadaşlar bence çerkezköy üzerinden otobandan gidin. daha uzun olabilir ama şu gerçek ki zaman olarak daha kısa sürecektir. çatalcanın köy yolları virajlı ve tehlikeli, yavaş gitmeniz gerekecek ve her an her şey yolunuza çıkabilir. Aklınızda bulunsun lütfen.
saygılar...
ayferde sana havale ediyor
aranıza girmıyeyım ama havale masraflı olur onlıne daha uygun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:48 PM ----------
teşekkürler:cat: zaten belırttım cerkez köye kadar otoban sonrası saray ve kıyıköye doru ormanlık yol:rendeer:
bence bir de pazar listesi oluşturulsun.
pazara gelecekler için.
Slm arkadaşlar 3 hafta önce oradaydım geçen hafta adadaydım bu haftada kıyı köy gezisimi var burgazdan katılan yokmu bende bot var tur 50 tl:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:
canın sagolsun
![]()
ayferde sana havale ediyor
arkadaşlar bence çerkezköy üzerinden otobandan gidin. daha uzun olabilir ama şu gerçek ki zaman olarak daha kısa sürecektir. çatalcanın köy yolları virajlı ve tehlikeli, yavaş gitmeniz gerekecek ve her an her şey yolunuza çıkabilir. Aklınızda bulunsun lütfen.
saygılar...
aranıza girmıyeyım ama havale masraflı olur onlıne daha uygun![]()