[istanbul mt]08-09 agustos muhabbetin yeni adresi ''KIYIKÖY'' e gidiyoruzzz :))

Çağla bizde bu hafta istanbuldan gelecek kalabalık bir SS grubu ile Marmara ereğlisine gidiyoruz. bu sebepten dolayı katılamıycam. sizlere iyi eğlenceler ;)

BEKLE BİZİ KıyıkÖy ARkadaşlar Sizi SArayda KArşılayacagız otobandan gelmeniz Sizin Yararınıza olacaktır diğer yol Kkötü ya< :p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Çok Büyük Yazmışım ya :p:p

leventten snra güzergah nasıl olacak. bahçelievlerden geçiş var mı varsa avcılara kadar eşlik etmek isterim konvoya :) navigasyon cihazı arnavutköy içerisinden götürüyor.

Ne vuruyosun:salut::salut:

iftira atma henüz vurmadım :p

Çağla bizde bu hafta istanbuldan gelecek kalabalık bir SS grubu ile Marmara ereğlisine gidiyoruz. bu sebepten dolayı katılamıycam. sizlere iyi eğlenceler ;)

hep bahane hep bahane :farao:
kazasız belasız yolculuklar dilerim size valeo :rendeer:

BEKLE BİZİ KıyıkÖy ARkadaşlar Sizi SArayda KArşılayacagız otobandan gelmeniz Sizin Yararınıza olacaktır diğer yol Kkötü ya< :p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Çok Büyük Yazmışım ya :p:p

ya küçük yaz azıcık özer. kör değilim görebiliyorum :p
(bak şu extrema ya bişi söle elimde kalıcak bi gün:bounce: )

leventten snra güzergah nasıl olacak. bahçelievlerden geçiş var mı varsa avcılara kadar eşlik etmek isterim konvoya :) navigasyon cihazı arnavutköy içerisinden götürüyor.

dur ben sana yolu tarif ediyim :cherry:

Son düzenleme:
VALEO...
bizimkilerde ereğliyi geçince hemen oradalarda,
haber vereyimde,
SS lerin geçişini izleyip bayram yapsınlar bari...

kuyucadısı
bluebox:arkadaşım kız bakıcaksan düğüne gidiceksin denize değil

tamam ablacım niye kızıyorsun benimli laf olsun işte ben zaten kaşa gidiyorum galiba :queen:

kaş ta biz yokuz farkındasın dimi :bounce: :p

Bugün agresif gördün seni:mrgreen:gelene vur gidene vur:mrgreen::p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:57 PM ----------

Bide şunu farkettim:cherry:Kemal Sunal filimlerindeki mekanlara gidiyorsunuz hep..Seferoğuları:mrgreen:Yeşil vadi:queen: bir fotoğrafı yok mu ? mekanın..

http://video.google.com/videoplay?docid=-6850504666974258313&ei=cBV4SsDuA5-i2wLa6c2NBw&q=tosun+paşa

Son düzenleme:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:57 PM ----------

Bide şunu farkettim:cherry:Kemal Sunal filimlerindeki mekanlara gidiyorsunuz hep..Seferoğuları:mrgreen:Yeşil vadi:queen: bir fotoğrafı yok mu ? mekanın..

cadı davaro gibi bi aslanı arıyorda oralarda:queen:

erm

kuyucadısı
bluebox:arkadaşım kız bakıcaksan düğüne gidiceksin denize değil

tamam ablacım niye kızıyorsun benimli laf olsun işte ben zaten kaşa gidiyorum galiba :queen:

kıyıköyde kız çok :) bide düğün denk gelirse bi taşla iki kuş :cherry:

bakalım bizim mesai durumu uyacakmı.normalde c.tesi akşamı işte olmalıyım sabaha kadar.ama yerime birini bulursam +1 düşünüyorum.pazar müsaitim.belki brezilyalı ile pazar günü tek motor geliriz.:p

http://video.google.com/videoplay?docid=-6850504666974258313&ei=cBV4SsDuA5-i2wLa6c2NBw&q=tosun+paşa

heytttttt dagıtırım leynnn :bounce: :queen:
eski türk filmleri gibisi varmı tasarslan :cherry:

cadı davaro gibi bi aslanı arıyorda oralarda:queen:

yok ben süt oglanı arıyom :queen:

kıyıköyde kız çok :) bide düğün denk gelirse bi taşla iki kuş :cherry:

sen bu haftada gelsene kıyıköye erm. yerlisi sayılırsın oraların :p

izliyemiyorum ki :pale: sen izle bana anlat lütfen :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:15 PM ----------

bakalım bizim mesai durumu uyacakmı.normalde c.tesi akşamı işte olmalıyım sabaha kadar.ama yerime birini bulursam +1 düşünüyorum.pazar müsaitim.belki brezilyalı ile pazar günü tek motor geliriz.:p

ayarlarsın ayarlarsınnn c.tesiden bekliyorum brezilyalıyıda senide :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar