bu c.tesi-pazar ordaydım. 10 numara bi yer, biz çok eğlendik. size şimdiden iyi eğlenceler :bounce: yolunuz açık olsun
cadı motor yetişirse gelirim yoksa sana artçı olurum
Selam verdik borçlu çıktık:mrgreen:
zaten borçlusun ki![]()
mt ye hoşgeldin... :rendeer:
hoşbulduk, ::thanks:
Ne vuruyosun:salut::salut:
Çağla bizde bu hafta istanbuldan gelecek kalabalık bir SS grubu ile Marmara ereğlisine gidiyoruz. bu sebepten dolayı katılamıycam. sizlere iyi eğlenceler![]()
BEKLE BİZİ KıyıkÖy ARkadaşlar Sizi SArayda KArşılayacagız otobandan gelmeniz Sizin Yararınıza olacaktır diğer yol Kkötü ya<
Çok Büyük Yazmışım ya![]()
leventten snra güzergah nasıl olacak. bahçelievlerden geçiş var mı varsa avcılara kadar eşlik etmek isterim konvoyanavigasyon cihazı arnavutköy içerisinden götürüyor.
cadı motor yetişirse gelirim yoksa sana artçı olurum
kuyucadısı
bluebox:arkadaşım kız bakıcaksan düğüne gidiceksin denize değil
tamam ablacım niye kızıyorsun benimli laf olsun işte ben zaten kaşa gidiyorum galiba :queen:
kaş ta biz yokuz farkındasın dimi :bounce:![]()
Bugün agresif gördün seni:mrgreen:gelene vur gidene vur:mrgreen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:57 PM ----------
Bide şunu farkettim:cherry:Kemal Sunal filimlerindeki mekanlara gidiyorsunuz hep..Seferoğuları:mrgreen:Yeşil vadi:queen: bir fotoğrafı yok mu ? mekanın..
kuyucadısı
bluebox:arkadaşım kız bakıcaksan düğüne gidiceksin denize değil
tamam ablacım niye kızıyorsun benimli laf olsun işte ben zaten kaşa gidiyorum galiba :queen:
Bugün agresif gördün seni:mrgreen:gelene vur gidene vur:mrgreen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:57 PM ----------
Bide şunu farkettim:cherry:Kemal Sunal filimlerindeki mekanlara gidiyorsunuz hep..Seferoğuları:mrgreen:Yeşil vadi:queen: bir fotoğrafı yok mu ? mekanın..
http://video.google.com/videoplay?docid=-6850504666974258313&ei=cBV4SsDuA5-i2wLa6c2NBw&q=tosun+paşa
cadı davaro gibi bi aslanı arıyorda oralarda:queen:
kıyıköyde kız çokbide düğün denk gelirse bi taşla iki kuş :cherry:
Şunu izleyin bana hak verirsiniz..
http://video.google.com/videoplay?docid=-6850504666974258313&ei=cBV4SsDuA5-i2wLa6c2NBw&q=tosun+paşa
bakalım bizim mesai durumu uyacakmı.normalde c.tesi akşamı işte olmalıyım sabaha kadar.ama yerime birini bulursam +1 düşünüyorum.pazar müsaitim.belki brezilyalı ile pazar günü tek motor geliriz.![]()