[istanbul mt]08-09 agustos muhabbetin yeni adresi ''KIYIKÖY'' e gidiyoruzzz :))

erm

gidip kaldığımız yerleri benimser kısmen yerlisi oluruz :) iyi olurdu kuyucadısı ama cuma-c.tesi biraz işim var. erken biterse gelebilirim belki, şimdiden netleştiremiyorum

gidip kaldığımız yerleri benimser kısmen yerlisi oluruz :) iyi olurdu kuyucadısı ama cuma-c.tesi biraz işim var. erken biterse gelebilirim belki, şimdiden netleştiremiyorum

cuma günü+c.tesi öglene kadar hallet işlerini sonra bize katıl :wiinkk:

Senin gidebilme ihtimalini sevdim :)

nası yaniiii :cyclopsan

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:34 PM ----------

abi aramızda çirkini varmı ki... tüm dostlarımız güzel şükür :rendeer:

erm

:cat: bende aynı şekilde düşünüyordum, kısmetse olur :wiinkk:

bakalım bizim mesai durumu uyacakmı.normalde c.tesi akşamı işte olmalıyım sabaha kadar.ama yerime birini bulursam +1 düşünüyorum.pazar müsaitim.belki brezilyalı ile pazar günü tek motor geliriz.:p

abi nerdesın ya tlf. tam bozulacak zamanı buldu. msn adresınde yok ::pr:

Slm arkadaşlar 3 hafta önce oradaydım geçen hafta adadaydım bu haftada kıyı köy gezisimi var burgazdan katılan yokmu bende bot var tur 50 tl:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

erm

leventten kıyıköy 150 km yeşil cizgi ile belırtılen bildiğim kısa yol birde cerkez köye kadar otoban sonrasında saray ve orman yolu takrıben 3 mola verılırse yaklaşık 3,5 saatımızı alır

arkadaşlar bence çerkezköy üzerinden otobandan gidin. daha uzun olabilir ama şu gerçek ki zaman olarak daha kısa sürecektir. çatalcanın köy yolları virajlı ve tehlikeli, yavaş gitmeniz gerekecek ve her an her şey yolunuza çıkabilir. Aklınızda bulunsun lütfen.
saygılar...

aranıza girmıyeyım ama havale masraflı olur onlıne daha uygun :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:48 PM ----------

arkadaşlar bence çerkezköy üzerinden otobandan gidin. daha uzun olabilir ama şu gerçek ki zaman olarak daha kısa sürecektir. çatalcanın köy yolları virajlı ve tehlikeli, yavaş gitmeniz gerekecek ve her an her şey yolunuza çıkabilir. Aklınızda bulunsun lütfen.
saygılar...
teşekkürler:cat: zaten belırttım cerkez köye kadar otoban sonrası saray ve kıyıköye doru ormanlık yol:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:48 PM ----------

teşekkürler:cat: zaten belırttım cerkez köye kadar otoban sonrası saray ve kıyıköye doru ormanlık yol:rendeer:

Düzeltmek isterim ormanlık yol ama yollar asvalt..Bir tek çerkezköy saray arası asvalta çok yama var..Tabi saraydan sonra tehlikeli virajları saymazsak önünüze her an bir hayvan çıkabilir..

bence bir de pazar listesi oluşturulsun.
pazara gelecekler için.

pazar günü yola çıkan yok alpher... en azından şimdilik :wiinkk:

Slm arkadaşlar 3 hafta önce oradaydım geçen hafta adadaydım bu haftada kıyı köy gezisimi var burgazdan katılan yokmu bende bot var tur 50 tl:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

50 mi :cyclopsan

yapabilirsem yaparım :rendeer:

ayferde sana havale ediyor

aradıgınız kişiye şuanda ulaşılamıyor :queen:

saygılar...

güzergahı bir iki gün içinde netleştiririz :rendeer:

:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar