hoşgeldin hocam, istanbullu cok forumda.
o zaman sana soru; aksam 6-11 arası rock calan en iyi kadıköy mekanı neresidir? :queen: o tarafa gelcez de ay sonu
Kadıköy'de Ağaç Ev adında bir mekanda canlı rock çalıyor, bir kaç kez gitmiştim İstanbul'dayken.
o zaman sana soru; aksam 6-11 arası rock calan en iyi kadıköy mekanı neresidir? :queen: o tarafa gelcez de ay sonu
6-11 diye kendini sınırlarsan memnun kalmazsın. Hayat, Kadıköy'de zaten 11'den sonra başlıyor. Daha geniş bir vaktin varsa bin senelik "Karga" , "Dorockxl" gibi mekanlar seni canlı müziğiyle memnun eder, keşke Shaft hala açık olsaydı da seni oraya yönlendirseydim. Burada bence civar publarda demlenip çıkışta da o kafayla geceye doğru rock bar'a akmak daha keyifli.
abi konser var ona gelıyorum, cumartesi aksama plan yapmaya calısıyorum ama sıkıntı biz avrupa yakasındayız , konser de orada. cumartesiyi kadıkoyde gecirelim dedik ama 11:15 son vapur :queen:
abi konser var ona gelıyorum, cumartesi aksama plan yapmaya calısıyorum ama sıkıntı biz avrupa yakasındayız , konser de orada. cumartesiyi kadıkoyde gecirelim dedik ama 11:15 son vapur :queen:
Beşiktaş iskelenin orada kalacagım.
Dönüş yoluna baktım vapur olmazsa 35 km civarı gösteriyor
Kadıköy-Taksim dolmuşları var rıhtımda, 24 saat çalışıyor. O dolmuşa binip Beşiktaş'ta inebilirsin. Kalabalık olursanız dolmuşun kalkması için fazla beklememiş olursunuz. Gecenin o kör saati köprüde yoğun bir trafik olmaz ve yarım saatte Beşiktaş'ta olursun.
şimdi baktım iskelenın oradan kalkıyormus sanırım 25 tl ve 8 yolcu olması lazımmış.
hah bu bilgi süper oldu tamamdır abi teşekkür ederim :queen:
Beşiktaş iskelenin orada kalacagım.
Dönüş yoluna baktım vapur olmazsa 35 km civarı gösteriyor
Dün akşam Kadıköy deydim. Ayıptır söylemesi 2 arkadaş Hamsi, İstavrit,midye tava vs... yanında bir 35 lik. Sonrasında yukarıda 2 Guinness... Şahane... Ama çok kalabalık, çok...
Merhaba, motosiklete yeni başladım istanbul kadıköy'de yaşıyorum buralarda arkadaşlar varsa toplanmak gruplarına dahil olmak isterim![]()