İstanbul Kadıköy'den selamlar

Merhaba, motosiklete yeni başladım istanbul kadıköy'de yaşıyorum buralarda arkadaşlar varsa toplanmak gruplarına dahil olmak isterim :)

Motosikleti
D400
hoşgeldin hocam, istanbullu cok forumda.

o zaman sana soru; aksam 6-11 arası rock calan en iyi kadıköy mekanı neresidir? :queen: o tarafa gelcez de ay sonu

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
hoşgeldin hocam, istanbullu cok forumda.

o zaman sana soru; aksam 6-11 arası rock calan en iyi kadıköy mekanı neresidir? :queen: o tarafa gelcez de ay sonu

Kadıköy'de Ağaç Ev adında bir mekanda canlı rock çalıyor, bir kaç kez gitmiştim İstanbul'dayken.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Aramıza hoşgeldiniz.

Motosikleti
Piaggio Medley 150 (2023-26), Piaggio Beverly 400 (2026-)
Hoş geldiniz. Yanılmıyorsam sizin gibi Forza+Hornet motosiklet kombinasyonuna sahip olan bir arkadaşla Yamaha Riding Academy'de birkaç ay önce tanışmıştık. Siz olabilir misiniz o acaba? :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni

6-11 diye kendini sınırlarsan memnun kalmazsın. Hayat, Kadıköy'de zaten 11'den sonra başlıyor. Daha geniş bir vaktin varsa bin senelik "Karga" , "Dorockxl" gibi mekanlar seni canlı müziğiyle memnun eder, keşke Shaft hala açık olsaydı da seni oraya yönlendirseydim. Burada bence civar publarda demlenip çıkışta da o kafayla geceye doğru rock bar'a akmak daha keyifli.

Motosikleti
D400
6-11 diye kendini sınırlarsan memnun kalmazsın. Hayat, Kadıköy'de zaten 11'den sonra başlıyor. Daha geniş bir vaktin varsa bin senelik "Karga" , "Dorockxl" gibi mekanlar seni canlı müziğiyle memnun eder, keşke Shaft hala açık olsaydı da seni oraya yönlendirseydim. Burada bence civar publarda demlenip çıkışta da o kafayla geceye doğru rock bar'a akmak daha keyifli.

abi konser var ona gelıyorum, cumartesi aksama plan yapmaya calısıyorum ama sıkıntı biz avrupa yakasındayız , konser de orada. cumartesiyi kadıkoyde gecirelim dedik ama 11:15 son vapur :queen:

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
abi konser var ona gelıyorum, cumartesi aksama plan yapmaya calısıyorum ama sıkıntı biz avrupa yakasındayız , konser de orada. cumartesiyi kadıkoyde gecirelim dedik ama 11:15 son vapur :queen:

Vapuru takma kafana metrobüs var, marmaray var. Otobüs var.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni

Avrupa yakasının neresinde kalacaksın?

Motosikleti
D400
Beşiktaş iskelenin orada kalacagım.
Dönüş yoluna baktım vapur olmazsa 35 km civarı gösteriyor

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni

Kadıköy-Taksim dolmuşları var rıhtımda, 24 saat çalışıyor. O dolmuşa binip Beşiktaş'ta inebilirsin. Kalabalık olursanız dolmuşun kalkması için fazla beklememiş olursunuz. Gecenin o kör saati köprüde yoğun bir trafik olmaz ve yarım saatte Beşiktaş'ta olursun.

Motosikleti
D400
Kadıköy-Taksim dolmuşları var rıhtımda, 24 saat çalışıyor. O dolmuşa binip Beşiktaş'ta inebilirsin. Kalabalık olursanız dolmuşun kalkması için fazla beklememiş olursunuz. Gecenin o kör saati köprüde yoğun bir trafik olmaz ve yarım saatte Beşiktaş'ta olursun.

şimdi baktım iskelenın oradan kalkıyormus sanırım 25 tl ve 8 yolcu olması lazımmış.
hah bu bilgi süper oldu tamamdır abi teşekkür ederim :queen:

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
şimdi baktım iskelenın oradan kalkıyormus sanırım 25 tl ve 8 yolcu olması lazımmış.
hah bu bilgi süper oldu tamamdır abi teşekkür ederim :queen:

O saatte barlardan çıkıp karşıya geçecek çok kişi olacağı için fazla beklemezsiniz.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250

Dolmuş olmazsa da metrobüs sabaha kadar çaışıyor, zincirlikuyuda inip beşiktaşa taksi ile inilebilir. gece 3'den sonraki metrobüsler çok eğlenceli oluyor, herkesin kafa 5 milyon. :)

Motosikleti
Kymco Xciting VS 400
Dün akşam Kadıköy deydim. Ayıptır söylemesi 2 arkadaş Hamsi, İstavrit,midye tava vs... yanında bir 35 lik. Sonrasında yukarıda 2 Guinness... Şahane... Ama çok kalabalık, çok...

selamlar ben ekip akademi eğitimine gitmiştim onun dışında yamaha eğitiminde bulunmadım :)

teşekkürler herkese buralarda süren aralarda çıkanlar olursa ulaşabilirler :)

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda Forza (NSS250)
Merhaba, motosiklete yeni başladım istanbul kadıköy'de yaşıyorum buralarda arkadaşlar varsa toplanmak gruplarına dahil olmak isterim :)

Ben varım çekmeköydeyim ama başlığa yazan olmadı. Kadıköye geliyorum sıklıkla. Bende dahil olabilirim varsa gruplar.

Ben Kadıköy Fikirtepe doğumluyum Sultanbeyli e taşındım

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:20 ----------

Motorum çin malı diye kimse gezmez benle 😁😁😁 ama çok memnunum motorumdan :thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar