hikmet geçmiş olsun arkadaşına demekten başka bişe gelmiyor eldenr: bişey soracam sen ehliyeti verdin de bu saatten sonra arkadaşının aklı başına geldimi acep :cat:
saol gürkan abi benim ehliyeti vermeme gerek kalmadı ben olay yerine yetişene kadar trafikle ve karşı tarafla anlaşmışlar kimse şikayetçi olmamış olay kayıtlara yazılmamış.yani ehliyetimi vermeme gerek kalmadı. bu arada motorun markası kanuni popkorn :rendeer:
evet arkadaşlar bu akşam saat 11.30 sularında sitemiz sakinlerinden juba arkadaşımızla zeytinburnunda otururken bana bi telefon geldi bi arkadaşım acil kumburgaza gelmen lazım murat kaza yaptı ehliyet lazım dedi atladım motora ve olay yerine geldiğimde bu manzara vardı
olay şöyle gerçekleşmiş arkadaşım motoru emanet vermiş(acemi birine)bu elemanda gidiş geliş tek şerit bi yolda hatalı sollama yapan bi araca kafadan vurmuş kask falan hak getire tabi.adam şuan yoğun bakımda vücudunun heryerinde kırıklar var ve tabi kafasındada şimdilik hayati tehlikeyi atlatmış
arkadaşlar siz siz olun motorunuzu babanıza bile emanet vermeyin saygılar :rendeer:
saol gürkan abi benim ehliyeti vermeme gerek kalmadı ben olay yerine yetişene kadar trafikle ve karşı tarafla anlaşmışlar kimse şikayetçi olmamış olay kayıtlara yazılmamış.yani ehliyetimi vermeme gerek kalmadı. bu arada motorun markası kanuni popkorn :rendeer:
Motoru göreyim diye canım çıktı.
Resimler çok karanlık.
Açtım biraz.
Fazla uğraşamadım kusura bakmayın.
Arkadaşa geçmiş olsun...
Emeğine sağlık Coq...
Yazdıklarıma sen nasıl bakıyorsun kardeş?
özer kardeş haklısın akla pek mantıklı gelmiyo ama dikkat etttiysen anlaştık dedim yukarda kimle,neyle,nasıl olduğunu buradan anlatamamya :wiinkk: neyse daha açıklayıcı yazmak isterdim ama malesef :wiinkk::wiinkk:
anladım bi şekilde anlaştınız hikmetim de hastane Polisi KAyıt alacaktır. ve ne şekilde alacaktır o önemli artı kayıda aldığı zamanda Amme Davası Başlar Kimse Kimseden Davacı Olmasa biLe bi adam Nası Bu Hale qeLdi Kardeşim DerLer aDama yau...
teqrardan qeçmiş oLsn...