istanbul güzelcede feci kaza

evet arkadaşlar bu akşam saat 11.30 sularında sitemiz sakinlerinden juba arkadaşımızla zeytinburnunda otururken bana bi telefon geldi bi arkadaşım acil kumburgaza gelmen lazım murat kaza yaptı ehliyet lazım dedi atladım motora ve olay yerine geldiğimde bu manzara vardı

olay şöyle gerçekleşmiş arkadaşım motoru emanet vermiş(acemi birine)bu elemanda gidiş geliş tek şerit bi yolda hatalı sollama yapan bi araca kafadan vurmuş kask falan hak getire tabi.adam şuan yoğun bakımda vücudunun heryerinde kırıklar var ve tabi kafasındada şimdilik hayati tehlikeyi atlatmış
arkadaşlar siz siz olun motorunuzu babanıza bile emanet vermeyin saygılar :rendeer:

esp

Of büyük geçmış olsn Allah acıl şıfalar versın :pale: gerçekten de emanet ışınde çok sıkıntı çıkyıo maddı olsa yıne halledılır de bölesını Allah kımsenın başına vermesın

Allah acil şifalar versin Allah korumuş hayati tehlikeyi atlatmışş bende kaza yaptım ama bu çok fena bee ..

svd

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah korumus.
Cok geçmiş olsun ,o arkadasda iyileşsin kulaklarını cekın ...

abi o motorun hali ne öyle ya:pale:

arkadaşta umarım kalıcı bir hasar meydana gelmemiştir

geçmiş olsun:rendeer:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Motoru göreyim diye canım çıktı.
Resimler çok karanlık.
Açtım biraz.
Fazla uğraşamadım kusura bakmayın.

Arkadaşa geçmiş olsun...

25604876dp2.jpg

81275916vq5.jpg

26098235cw2.jpg

Haklısın kardeş ya Etrafta okadar gerizekalı tanıdığım varki adamların ehliyeti yok motoru istiyorlar dhaa bugün birisinin kalbini kıracaktım kesinlikle vermeyiz.

şuraya bak motor diye bişey kalmamış,inşallah kalıcı bişey olmaz arkadaşda.allah yaralıya acil şifalar,ailesinede sabır versin

şuraya bak motor diye bişey kalmamış,inşallah kalıcı bişey olmaz arkadaşda.allah yaralıya acil şifalar,ailesinede sabır versin

kalıcı bişey olmicağını sanmıyoruz vurmanın etkisiyle adm kafasını arabanın camına vurmuş ki çıplak kafayla

kalıcı bişey olmicağını sanmıyoruz vurmanın etkisiyle adm kafasını arabanın camına vurmuş ki çıplak kafayla

abi şunu anlamıyorum ya motorunu vermek dene demek bi başkasına...

motosiklet sahibi ve onu kullanan için sürücünün diş fırçası gibidir onu kimseye veremezsin kullansın diye ödünç veremezsin hiç bişe yapamazsın tabiki...

ama istisnalar war sizin gibi nazik kullanan bir çok yakın arkadaşınıza verebilirsiniz sadece motorunuzu oda ailenizden biriymiş gibi olan birilerine sadece....

Moderatör
Gecmis olsun arkadasa, ayrica motorunu emanet eden arkadasada.. Umarim kalici birsey olmaz, ikiside hayatlarininin en buyuk tecrubelerinden birini edinmekle kalirlar..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok geçmiş olsun arkadaşa. umarım motor sahibi motorunu bir daha emanet vermez çünkü herhangi bir kaza anında eğer kaza yapan emanetçinin ehliyeti yoksa motor sahibine de ceza geliyo diye biliyorum. herşeyden önemlisi motor sahibinin vicdan muhasebesi en kötüsü bence.

çok geçmiş olsun motor bu haldeyse arkadaş ne haldedir düşünmek istemiyorum :pale:
Allah yardımcısı olsun umarım kısa sürede iyileşir

vay anam vay , gecmis olsun allah korumus umarim tez zamanda aramiza doner arkadas , peki bu motosikletin marka ve modeli neymis?

Bu kaza sonrasinda hangi akla hizmet senin ehliyetin istendi onuda anlamis degilim.

Of Off buyuk geçmiş olsun
Atalarımız bosuna At Avrat Silah Dememişler.

hikmet geçmiş olsun arkadaşına demekten başka bişe gelmiyor elden :pr: bişey soracam sen ehliyeti verdin de bu saatten sonra arkadaşının aklı başına geldimi acep :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar